Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 01 de Març del 2024
URBANISME

Urbanisme finalitza les obres d'un nou parc infantil i una àrea d'esplai caní

Aquest projecte ha sigut cofinançat al 50% pels fons FEDER de la Unió Europea, en el Programa Operatiu de Creixement Sostenible del període de programació 2014-2020

La delegació d'urbanisme ha finalitzat les obres de regeneració de les zones verdes dels carrers Nou d'Octubre, Campoamor i Estació. Aquest projecte ha sigut cofinançat al 50% pels fons FEDER de la Unió Europea, en el Programa Operatiu de Creixement Sostenible del període de programació 2014-2020. Amb aquestes actuacions es pretén regenerar dels espais públics per a millorar la convivència i integració social, mitjançant intervencions que aborden àrees residuals existents i generen zones d'esplai, oci i equipament sociocultural en places i àrees verdes actualment degradades.



El nucli urbà de Torrent es veu limitat, tant físicament com funcionalment, per la línia 1 del metre València-Vilanova de Castelló. Específicament, en la seua part nord-est, l'"efecte barrera" de les vies del metre afecta tres zones verdes contigües connectades de manera lineal: les zones verdes dels carrers Estació, Campoamor i Nou d'Octubre.



En el cas del carrer Nou d'Octubre, la zona verda es trobava sense urbanitzar i totalment envaïda per l'aparcament irregular de vehicles de la zona. Anteriorment, es tractava d'un descampat abandonat amb alguns elements de jardineria situats de manera irregular, sense reg o elements mínims que atragueren l'ús de la zona. A més, mancava d'enllumenat públic i serveis. Les altres dues zones verdes es trobaven urbanitzades en un estat mitjà de conservació i dotades de zones de jocs obsoletes.



L'alcaldessa, Amparo Folgado, que ha visitat el resultat de les obres amb el regidor d'Urbanisme, Jose Francisco Gozalvo, ha assenyalat que "continuem treballant per tots els barris amb l'objectiu de recuperar el Gran Torrent", a més ha afirmat que "des de l'Ajuntament de Torrent, amb aquesta gran actuació en tot el barri, al costat de les vies del metre, millorem la jardineria, ampliem les zones verdes, zones de jocs, carril bici, rutes saludables i es crea un nou parc d'esplai caní, tot per a millorar els espais públics, per als vianants i de convivència".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.201.197

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.