Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 29 de Febrer del 2024

El PSOE afirma que l'equip de govern pretén quadrar els pressupostos "posant més multes"

Segons el principal partit de l'oposició, el PP ha presentat una esmena al seu propi pressupost per a "incrementar en un 40% la previsió d'ingressos per multes per incomplir l'Ordenança de Circulació en 2024"

Els socialistes han denunciat que l'equip de govern pretén quadrar els pressupostos "posant més multes". Segons el principal partit de l'oposició, el PP ha presentat una esmena al seu propi pressupost per a "incrementar en un 40% la previsió d'ingressos per multes per incomplir l'Ordenança de Circulació en 2024 passant de 515.000 euros a 715.000 euros".



El PSOE de Torrent ha tornat a veure's sorprés, una vegada més, per una decisió d'última hora del govern de PP-Vox per a tractar de posar equilibri en els comptes municipals. "No trobem una justificació a aquesta nova pujada, que l'única cosa que fa és demostrar la falta de planificació d'un equip de govern que funciona a base de fotografia i improvisació", expressa el portaveu del Grup Municipal Socialista, Andrés Campos.



"Davant aquest "avís" amb la intenció d'incrementar les sancions als conductors i conductores de Torrent en més de 200.000 euros", els socialistes de Torrent exigeixen que "prevalga el sentit comú i els nostres agents, que desenvolupen una labor magnífica vetlant per la seguretat de la nostra ciutat, no es vegen sotmesos a pressions de cap mena per a aconseguir els objectius sectaris i partidistes d'Amparo Folgado".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.188.70.192

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.