Divendres, 18 de Octubre del 2024

Actualitzada Dijous, 17 de Octubre del 2024 a les 10:02:47 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 29 de Febrer del 2024

El PP acusa l'anterior equip de govern d'incomplir la llei sobre la gestió de les multes de trànsit

Els populars afirmen que l'Ajuntament ha estat incomplint la llei, "per ordre de Jesús Ros, quedant en uns llimbs els diners pagats pels torrentins"

El PP acusa l'anterior equip de govern d'incomplir la llei sobre la gestió de les multes de trànsit. Els populars afirmen que l'Ajuntament ha estat incomplint la llei i el conveni amb la Mancomunitat Horta Sud per a gestió de les multes de trànsit durant els últims anys i l'equip de govern, "per fi", ha regularitzat aquesta situació.


Segons els populars, el consistori "ha sigut advertit per la Mancomunitat en diverses ocasions i després de 8 anys sense gestionar les multes correctament", aquest 2024, "l'ajuntament ha posat en marxa el sistema de tauletes que permet tramitar conforme a llei les multes de trànsit, que gestiona la Mancomunitat Horta Sud", apunten els populars.



La formació local ha destacat que, "malgrat estar comprades aquestes 13 tauletes, per ordre l'anterior primer edil, Jesús Ros, aquestes es trobaven en un calaix i sense posar en marxa el sistema adequat per a transferir els butlletins de denúncia a la mancomunitat, havent realitzat Torrent una despesa sense donar-li ús".



"A causa d'aquest deficient funcionament", els ciutadans de Torrent que pagaven les seues multes de trànsit, "eixos diners no tenia destí", ja que, segons el PP, "l'ajuntament no estava gestionant i tramitant les multes conforme al conveni amb la Mancomunitat, no arribant aquests butlletins mai a l'entitat supramunicipal encarregada".



En qualsevol cas, el Partit Popular de Torrent ha asseverat que, "això no es traduirà en un augment de les multes que s'imposaran, sinó que es podrà donar un destí efectiu a eixa quantitat que abans quedava als llimbs, retornant eixos diners ara les arques municipals".



També han volgut destacar els populars la magnífica labor de la Policia Local quant a la pacificació i direcció del trànsit a la ciutat, que vetlen de manera professional i diligent perquè tots els usuaris de les vies ho facen de manera segura i amb garanties.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.147.71.92

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.