Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 28 de Febrer del 2024
PRESSUPOST 2024

El Partit Socialista critica l'augment de 11.000 euros del sou de l'alcaldessa

Segons el principal partit de l'oposició, "el sou d'Amparo Folgado es dispararia, fregant els 85.000 euros de cost per a les arques torrentines"

El Partit Socialista critica l'augment de sou de l'alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado. Segons el principal partit de l'oposició, "el sou de la màxima edil es dispararia, fregant els 85.000 euros de cost per a les arques torrentines". Els socialistes també han criticat la pujada de salari del seu cap de premsa, que segons càlculs dels socialistes, "se situa per damunt dels 73.000 euros, cobrant amb aquesta nova pujada més que els regidors de l'equip de govern i només superat per la primera edil".



Per al portaveu socialista, Andrés Campos, "és sorprenent que, mentre augmenta per a les famílies el rebut de l'aigua i altres tantes despeses quotidianes, la primera preocupació de l'alcaldessa siga pujar la seua pròpia retribució. On queden les propostes de reducció d'impostos en quasi 3 milions d'euros o la subvenció Recicla? Les promeses electorals estan ja en l'oblit i ara sabem de primera mà on es concentren de veritat les preocupacions d'Amparo Folgado".



Segons el PSOE, aquest augment de salaris contrasta amb "les retallades pressupostàries anunciades i l'absència de cap promesa estrela fruit de la campanya electoral, i que arriba en un moment d'incertesa econòmica per a moltes famílies torrentines, que no troben cap justificació sobre aquesta decisió partidista, que alça seriosos dubtes sobre el lideratge i les prioritats d'Amparo Folgado". Els socialistes finalitzen afirmant que "són moltes les famílies que ens han traslladat la seua opinió sobre la pujada de sou de l'alcaldessa, que qualifiquen de "falta d'ètica i immoral" i que "en cap cas reflecteix les necessitats i preocupacions reals de la ciutadania".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.116.88.103

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.