Dilluns, 17 de Juny del 2024

Actualitzada Dilluns, 17 de Juny del 2024 a les 16:09:59 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 28 de Febrer del 2024
MÚSICA I TEATRE

Arriba Trash!, a l'Auditori, percussió d'alt voltatge amb materials reciclats

Un espectacle per a tots els públics de les companyies de teatre Yllana i Töthem

TRASH!, és un espectacle vital i energètic sobre les possibilitats del reciclatge a través de la percussió, el moviment i l'humor. Es desenvolupa en un centre de reciclatge de fem, on quatre imaginatius operaris donen nous usos a tota mena de deixalles que arriben al lloc, fent-nos reflexionar sobre l'excés de consumisme de la nostra societat. Bombones de butà, paraigua, pilotes, caixes d'eines, botzines, bosses de fem... qualsevol element que cau en mans d'aquests operaris, són transformats en vistosos números musicals plens d'enginy i humor.


La companyia TÖTHEM COMPANY naix en 2020. Composta per artistes multidisciplinaris, els seus directors artístics són Gorka González i Jony Elías, els qui, després del seu treball en companyies com Mayumaná, Toompak o Yllana, creen TÖTHEM COMPANY per a satisfer les seues inquietuds artístiques i continuar investigant de manera multidisciplinària en diferents projectes.

 

Al costat de YLLANA - companyia de teatre d'humor gestual creada en 1991, que en l'actualitat es dedica a la creació, producció i distribució d'espectacles, esdeveniments i formats audiovisuals, gestiona espais teatrals i desenvolupa diferents projectes en l'àmbit cultural-, han creat la seua òpera preval, TRASH!, "percussió d'alt voltatge" per a una proposta plena d'energia, música i humor.


La funció serà el diumenge 3 de març a les 19 h. Entrades a la venda en www.auditoritorrent.com i en les taquilles de l'Auditori (dijous de 17 a 20 h, divendres d'11 a 13 h i des de 2 hores abans del començament de l'espectacle).

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
100.28.2.72

Encara no hi ha comentaris

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.