Divendres, 18 de Octubre del 2024

Actualitzada Dijous, 17 de Octubre del 2024 a les 10:02:47 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 27 de Febrer del 2024

La delegada d'Infància i Família de Torrent es reuneix amb Provida

Mª Ángeles Lerma s'ha reunit també amb Torrent Sí a la Vida amb l'objectiu de donar visibilitat a la protecció de la vida i la infància

La delegada d'Infància i Família de l'Ajuntament de Torrent, Mª Ángeles Lerma, ha mantingut una reunió amb la presidenta de Provida a València María José Torres i la presidenta de Torrent Sí a la Vida Amparo Baviera. Una trobada que ha suposat una primera presa de contacte amb l'objectiu d'establir línies de col·laboració per a impulsar la protecció de la vida i la infància i donar-li visibilitat en la localitat.



Provida València, Associació Valenciana per a la Defensa de la Vida, se centra en atendre dones i famílies en situació de risc o exclusió social. Només durant l'any 2023, aquesta associació ha donat suport a un total de 2096 dones, la qual cosa representa una mitjana de 190 atencions mensuals. Aquestes dones, en gran part, es troben en el rang d'edat comprés entre els 19 i 29 anys.



Aquesta associació, que actualment també fa costat a dones de Torrent, proporciona diversos tipus d'ajudes destinades a la protecció de la infància en totes les etapes del seu desenvolupament. Això inclou un programa integral d'assistència centrat en l'alimentació dels nounats, així com la provisió de roba i altres recursos necessaris per al seu creixement i benestar.



Així doncs, el contacte entre la Regidoria d'Infància i Família i les associacions Provida i Torrent Sí a la Vida busca traçar una sèrie de línies col·laboratives a Torrent per a poder brindar un entorn de suport per a aquelles famílies que més el necessiten i donar visibilitat a aquesta realitat.



Tal com ha destacat Lerma, la importància d'aquesta mena d'iniciatives radica a "treballar junts amb associacions compromeses com a 'Provida' i 'Torrent Sí a la Vida', que ens permeten donar visibilitat i ampliar les nostres capacitats per a brindar la millor cura i protecció a la infància i les famílies a Torrent".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.137.223.255

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.