Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 26 de Febrer del 2024

El PSOE li demana al torrentí Ábalos que entregue la seua acta com a diputat pel cas "Koldo"

La Comissió Executiva Federal socialista li ha demanat al que fora secretari d'organització del partit que renuncie en un termini de 24 hores

El PSOE ha exigit finalment al polític torrentí José Luis Ábalos que entregue la seua acta de diputat en un termini 24 hores. Després de conéixer-se la presumpta trama de cobrament de comissions milionàries per l'adjudicació de contractes per a la compra de màscares durant la pandèmia de la Covid del seu assessor personal en el moment el que Ábalos va ser ministre de Transports.



A Ferraz creuen que el polític torrentí de "el millor exemple de l'ortodòxia" i del "pur respecte a la formació en la qual fa dècades que està afiliat, per la qual cosa confien que "actuarà en conseqüència per aquest bé major". Encara que en un primer moment des de la direcció nacional van justificar que no podien demanar-li la seua acta de diputat perquè un exmembre del seu equip siga investigat, divendres passat 23 de febrer van començar a insinuar-ho després de conéixer-se les primeres informacions que ho implicarien directament en el cas pel qual fa sis dies va ser detingut Koldo García Izaguirre, qui va ser la seua mà dreta quan era ministre de Transports.



De moment Ábalos guarda silenci i es desconeix quina serà la seua decisió, l'altra opció és seguir com a diputada des del grup mixt el que complicaria molt el govern de Pedro Sánchez. Aquesta decisió no ha sigut consensuada amb Ábalos que aquest passat dissabte es defensava en un programa de màxima audiència en una cadena nacional.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.221.237.220

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.