Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 23 de Febrer del 2024

Torrent suspén tots els actes festius durant tres dies després del greu incendi de dos edificis en Nou Campanar

Des del consistori han anunciat que enviaren un comunicat al llarg del matí amb les noves dates dels actes fallers suspesos

Torrent ha suspés tots els actes festius durant tres dies. Des del consistori han anunciat que enviaran un comunicat al llarg del matí amb les noves dates dels actes fallers suspesos. Aquest cap de setmana estava prevista la celebració de la Crida el dia 24 i la Cavalcada del Ninot Infantil el diumenge 25. Aquesta decisió s'ha pres després que el president de la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón, haja decretat tres dies de dol oficial en tota la Comunitat Valenciana deixant a l'elecció dels municipis seguir o no amb els seus actes programats en la seua agenda.


L'incendi, que de moment ha deixat 4 morts, 19 desapareguts i 15 ferits, 6 d'ells bombers ha commocionat a tota la societat valenciana. Tot apunta al fet que les flames van començar en un habitatge de la setena planta i es van estendre en qüestió de minuts a la resta de l'edifici ajudat pel vent de ponent i el tipus de material amb el qual estava construït i que va calcinar també l'edifici contigu. Les flames han destrossat 138 habitatges i de moment els bombers no poden accedir als edificis afectats i ha sigut amb drons quan han vist cossos calcinats en balcons i habitatges.

 

L'alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado, expressa el seu profund pesar per la tràgica pèrdua de vides humanes en el greu incendi ocorregut ahir en un edifici a València. Trasllada les seues condolences als familiars i brinda el seu suport als ferits, així com a les forces de seguretat, especialment als bombers que van arriscar les seues vides en condicions molt extremes. L'alcaldessa de Torrent, també mostra solidaritat amb l'Ajuntament de València, oferint la col·laboració total de la ciutat de Torrent en tot el que necessiten.



L'Ajuntament de Torrent ha baixat les banderes a mitja asta i instal·lat un crespó negre en senyal de dol en la seua façana. L'alcaldessa ja va assenyalar anit a través de les xarxes socials "El meu més sentit condol als familiars dels almenys quatre morts. Amb l'esperança posada en què apareguen amb vida les dènou persones desaparegudes en el paorós incendi d'aquesta vesprada a València". A més, també va afirmar que "Ens posem a la disposició de l'Ajuntament de València per al que necessiten de Torrent. Tot el nostre reconeixement als valents que s'han enfrontat al foc, posant en risc les seues pròpies vides".

 

Dotacions de bombers de Torrent en l'incendi
Minuts després de produir-se l'incendi des de l'Ajuntament de València varen demanar ajuda i es varen traslladar fins al lloc dels fets sis dotacions de bombers del Consorci de Torrent, Montcada i Burjassot, un oficial, un inspector en cap i diferents unitats de comandament.

 

Minut de silenci
A les 12 del migdia l'Ajuntament de Torrent se suma al minut de silenci que ha convocat la Mancomunitat de l'Horta Sud a les portes de l'Ajuntament en memòria de les víctimes de l'incendi de Campanar.

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.54.199

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.