Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 20 de Febrer del 2024

El PSOE denuncia una pujada del rebut de l'aigua als veïns de Calicanto

Segons el principal partit de l'oposició aquesta pujada "és sobtada i injusta i arriba en un moment de dificultats econòmiques per a moltes famílies torrentines"

El Partit Socialista ha denunciat una pujada en el rebut de l'aigua als veïns de Calicanto. Segons el principal partit de l'oposició aquesta pujada "és sobtada i injusta i arriba en un moment de dificultats econòmiques per a moltes famílies torrentines". Segons els socialistes, el passat 4 de desembre de 2023, "a proposta de l'equip de govern", el Consell Administració d'Aigües de l'Horta va acordar aprovar la pujada de l'aigua en alta a la urbanització de Calicanto, "una decisió que ara ha de ser confirmada en ple i a la qual s'oposa el PSOE, tal com va expressar amb el seu vot en contra en el citat consell".



Fa una mica més d'un any va entrar en funcionament una planta desnitrificadora per a potabilitzar l'aigua de Calicanto que va comptar amb una inversió de prop de 600.000 euros. Segons el PSOE aquesta obra no va costar ni un euro als veïns i veïnes de la zona. Per als socialistes aquest augment demostra que l'alcaldessa està "molt allunyada de la realitat de les famílies torrentines i ignora les seues dificultats financeres pujant el cost de l'aigua".



A més, el principal partit de l'oposició ha volgut recordar a Folgado la seua taxa Recicla, que en opinió dels socialistes "ha estat reivindicant durant huit anys en l'oposició i que es tracta d'una mesura molt qüestionada pels tècnics". I conclouen demanant que, "complisca la seua paraula, que aplicació el que reclamava, i que deixe d'ofegar a les famílies torrentines amb nous impostos i pujades en els rebuts”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
13.59.92.239

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.