Dijous, 19 de Setembre del 2024

Actualitzada Dimecres, 18 de Setembre del 2024 a les 19:53:44 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 19 de Febrer del 2024
FALLES

La falla Cotxera organitza l'I Correfoc

L'acte serà després del sopar de la Cridà des del seu casal al carrer Verge de la Purificació fins al pàrquing de la piscina de la Cotxera

El Correfoc de Els Dimonis de Cotxera prendrà els carrers el dia de la Crida com a preludi de les Festes Falleres de Torrent. L'esdeveniment serà el punt d'eixida per a la Falla Barri Cotxera d'unes falles 2024 que es preveu intenses. Serà després del sopar de la Cridà quant d'inici el festeig des del mateix Casal de la comissió al carrer Verge de la Purificació, passarà per la plaça de la Torrentina per a acabar en el pàrquing de la Cotxera, lloc on s'emplaça la carpa i el monument de la falla.


Els fallers i falleres s'han estat preparant per a l'esdeveniment, realitzant la formació del Curs Reconegut com a Expert (CRE) en Correfoc, impartit per Junta Local Fallera de Torrent el passat 6 de febrer on van acudir 52 persones entre majors i infantils, futurs dimonis actius. Però seran un total de 80 dimonis de Cotxera amb l'ajuda dels Dimonis d'Alaquàs i l'empresa Joc de Trons, els que ompliren els carrers de pólvora al so tradicional del tabal i la dolçaina.


Segons Aitor Esteve, president de la comissió, "amb aquest primer Correfoc Faller es vol fomentar els actes culturals tradicionals valencians en l'àmbit faller i fomentar l'ús de la pirotècnica amb seguretat i festivitat d'una manera molt activa com és un correfoc on caben tots els públics. Ens hem preparat perquè tot estiga supervisat amb un taller per a portar la indumentària adequada, elements de seguretat com a màscares, pinces per als carretons, etc. Serà un gran esdeveniment que serà el punt d'inici a les Falles 2024 amb la culminació d'un gran dia de germanor en Cotxera amb paelles, Dj en el tardeo, la Crida i el Correfoc per a acabar la jornada."

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.147.54.85

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.