Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 19 de Febrer del 2024
URBANISME

El PP recorda al PSOE que el pàrquing de l'Hort de Trénor ha estat vuit anys "oblidat"

Els populars han recalcat que, per molt que el PSOE intente vendre aquests treballs com una cosa ja acordada del govern de Ros, en 8 anys no han sigut capaços de dur a terme la seua finalització

Els treballs de finalització de l'aparcament en superfície pròxim a l'Hort de Trénor ha enfrontat a PP i PSOE. Segons els socialistes, aquest pàrquing estava previst en el seu Pla Ficus mentre que els populars recorden a l'ara principal partit de l'oposició, "que en 8 anys no han sigut capaços de finalitzar-ho".

 

Els populars han recalcat que, per molt que el PSOE intente vendre aquests treballs com una cosa ja acordada del govern de Ros, en 8 anys no han sigut capaços de dur a terme la finalització d'aquest aparcament, pretenent posar-se una medalla d'alguna cosa que no van fer i que l'alcaldessa Amparo Folgado si ha executat. A més, han posat en evidència les versions diferents que en xarxes socials i premsa els socialistes han publicat per a atribuir-se aquest mèrit, d'una banda, assignant-lo al polèmic Pla Ficus i per un altre a les restes del pla d'asfaltatge.



D'aquesta manera, el secretari general de la formació local, José Gozalvo, ha destacat que "9 anys després, oferim als veïns un pàrquing dissuasiu en condicions i gratuït en la zona de l'Hort de Trénor, després de 8 anys deixat amb el PSOE". Aquest solar, que va ser habilitat com a pàrquing en 2014 per l'anterior govern de Folgado, va quedar arracada d'asfaltar i acabar de condicionar, després de l'entrada en el govern local del PSOE de Ros, que mai ha fet aquestes tasques en ell.



Pàrquings dissuasius
El PP de Torrent també ha volgut recordar que, la construcció de pàrquings dissuasius i gratuïts, es deu a una moció impulsada per aquests i aprovada en ple el 5 de novembre de 2020. A més de condicionar aquests aparcaments també advocaven per la seua connexió amb Torrentbus i estacions del servei municipal de lloguer de bicicletes, facilitant la mobilitat sostenible dins de la ciutat.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
13.58.123.158

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.