Dijous, 20 de Juny del 2024

Actualitzada Dijous, 20 de Juny del 2024 a les 13:33:05 hores

Dilluns, 19 de Febrer del 2024
FUTBOL SALA

Empat a un gol en el derbi entre els equips femenins del Torrent CF i Torrent Horta Sud

El partit va despertar l'expectació que s'esperava dels dos conjunts de Torrent, tots dos en lluita pel títol en la seua lliga Or

Una altra nova festa del futbol torrentí viscuda en el municipal torrentí del Sant Gregori A, com no podia ser d'una altra manera el partit va despertar l'expectació que s'esperava dels dos conjunts de Torrent, tots dos en lluita pel títol en la seua lliga Or.

Amb el precedent de la victòria de les pupil·les de Gabi tres setmanes arrere en Parc Central davant més d'un centenar de persones en la graderia en lliga regular, s'esperava un duel entre taronja i rogetes amb caràcter de revenja, ara toca competir per un titule que es complica difícil, ja que han de doblegar als dos galls del grup, L'Alcúdia i Catarroja tots dos amb major poder físic que les torrentines, pel fet que són equips de segon any.

La trobada disputada davant més de 150 persones repartides per totes les graderies del Sant Gregori, amb animació de càntics i bombos i el bon temps primaveral cap a presagiar un partit, viu, intens i ple d'emoció, des de l'inici arranque amb les rogetes de Gabi una marxa més que les taronjas de Quique, el centre de camp de les d'horta sud era controlat per Leire i Julia principal mal de cap local, les dames de roig van disposar de diverses ocasions clares d'avançar-se, mentre que les propietàries del Sant Gregori es conformaven amb una bona defensa i atacs personalitzats de Marta Lino, arribant al descans amb zero a zero, amb un marcador que perfectament podia haver sigut favorable a les xiques de Gabi per dos o tres gols de diferència.

En la segona meitat Quique degué tindre algun tipus de xarrada correctiva amb les seues xiquetes, ja que van eixir amb una major actitud i motivació, prenent el control de la trobada i provocant nervis en les xiques de roig, que veien com al cap de cinc minuts, Paula Marín posava a les torrentines locals 0-1, el gol descentra a les xiques de l'Horta Sud i passen minuts de descontrol sense idees i amb molts nervis, Gabi fa canvis i la trobada pren la igualtat que s'esperava arribant al minut 70 quan Leire mana l'esfèric al fons de la xarxa i posa l'1-1, vint minuts al davant molt esgotadors per la intensitat de la trobada i la calor que hi havia a les 14 h, però les guerreres de tots dos equips estaven disposades a no decaure i lluitar per la victòria, la qual cosa va fer que la graderia prenguera més protagonisme animant a les xiquetes. Repartiment just de punts, encara que els primers quaranta-cinc les de l'Horta Sud en van meréixer més.

Destacar també la gran faena que fa l'Aleví A del CFF Torrent L'Horta Sud, lideres en solitari en la seua lliga Or, tres partits jugats nou punts, les xiquetes de Desi vencien aquesta setmana a Xirivella 2-3, jugant un gran partit amb gols, Carla, Andrea Ros i Ànima, si la pròxima jornada les torrentines vencen al Requena la diferència seriosa molt àmplia, deixant el titule novament entre els dos equips torrentins, on les de Desi visitaren el Sant Gregori, on un dels dos equips de Torrent podria agafar la directa per a proclamar-se campió, encara que Requena, Camporrobles i Xirivella tractaren d'impedir-ho.

- Però la perla del futbol femení a la ciutat, aquesta en el Sant Gregori, les Benjamines del Torrent CF, disputen la fase Or del grup 13 A, invictes des del mes d'octubre de 2023, on només van perdre 6-4 davant el Marítim B, les Xiquetes de Maria i Borja causen admiració per on van, amb una fase regular amb 85 gols a favor i 18 en contra i a un punt del líder Marítim B, aquesta setmana les xiquetes torrentines se les veuran novament el Diumenge a les 12.45 en Sant Gregori, precisament davant Marítim amb el convenciment que si guanyen tindran un gran camí recorregut en la lluita pel campionat, ja que continuaran liderant el seu grup, deixant el 23 de març i 14 d'abril com a dates per a sentenciar el campionat.