Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 16 de Febrer del 2024
PRESSUPOST 2024

Vox presenta 13 esmenes als pressupost del seu equip de govern

Segons la formació d'Abascal les seues propostes augmenten en més de 560.000 euros les partides destinades a sectors clau i redueixen la despesa supèrflua

Vox presenta 13 esmenes als pressupost del seu equip de govern. Segons la formació d'Abascal les seues propostes augmenten en més de 560.000 euros les partides destinades a sectors clau i redueixen la despesa supèrflua. Les esmenes proposades per VOX se centren en mantindre i augmentar les partides destinades a àrees clau, amb un increment de més de 560.000 euros en aquests sectors. En contrast, es busca reduir la despesa política innecessària, mantenint el compromís de millorar els serveis municipals sense augmentar la càrrega financera sobre els ciutadans.



Amb l'objectiu d'enfortir l'educació, VOX ha proposat una partida pressupostària de 511.906,51 euros destinada a programes que aborden l'absentisme escolar, l'atenció psicopedagògica extraescolar i el suport a xiquets amb dificultats d'aprenentatge. A més, s'inclouen mesures com a beques a l'excel·lència acadèmica, voluntariat de persones majors i discapacitades, i activitats extraescolars adaptades a alumnes amb diversitat funcional.



"Gestió transparent"
Guillermo Alonso del Real, portaveu del grup municipal VOX, ha emfatitzat la importància d'un enfocament transparent en la gestió de recursos, assenyalant que àrees com a educació, família i sanitat “no haurien de patir retallades”. En canvi, proposa la reducció de partides destinades a la publicitat institucional, atencions protocol·làries i de representació, reenfocant-les per a una gestió transparent que permeta als veïns conéixer detalladament com s'utilitza els seus diners.


En l'àmbit familiar, les esmenes de VOX busquen transferir la gestió de les quanties destinades al foment de la natalitat i a les ajudes a famílies monoparentals a la regidoria d'Infància i Família, gestionada per VOX. Això garantiria una gestió més adequada d'aquestes partides, alineant-se amb els objectius de les polítiques familiars.

 

Després de consultes amb responsables del sector sanitari a nivell local, VOX ha considerat necessari augmentar en 30.000 euros la partida pressupostària destinada a la salut pública per a donar suport a la prevenció de vectors transmissors de malalties, com el mosquit tigre. Altres mesures proposades per VOX Torrent inclouen la promoció de la Fira d'Adopció d'Animals, el foment del valencià enfront de la imposició del català i la protecció de les festes locals tradicionals.

 

Alonso del Real va reiterar el compromís de VOX “de treballar de manera constant en la millora dels serveis a la comunitat, assegurant que no es destinarà ni un cèntim dels veïns en increments de despesa política que no repercutisquen en el seu benestar”, ha assegurat el portaveu del grup municipal.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
52.15.125.97

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.