Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 16 de Febrer del 2024
PRESSUPOST 2024

El PP afirma que el pressupost de 2024 és la volta a la Policia de barri

El seu portaveu, José Maroto que, "al costat de la baixada de la contribució aquests comptes municipals pretenen retornar les inversions i centrar la despesa pública a solucionar els problemes i necessitats reals dels torrentins”

El PP de Torrent ha fet una valoració del Pressupost municipal per a 2024, una vegada transcorregut el termini d'estudi i esmenes per part dels diferents grups municipals. En referència a aquests comptes, els populars han explicat que enguany serà el de la volta de la Policia de Barri, una unitat policial de proximitat creada en l'anterior etapa de govern del PP i que va ser eliminada per Ros fa 8 anys. La recuperació d'aquesta suposa acostar el servei i protecció de la Policia Local als ciutadans i comerços locals, redundant en una millora de la seguretat ciutadana.



També han destacat des del Partit Popular que, el Pressupost de l'Ajuntament de Torrent per a 2024, recull una reducció de l'Impost sobre Béns immobles, anomenat popularment com la contribució. Les famílies torrentines veuran reduïda la seua liquidació, en baixar l'ajuntament el tipus de gravamen. El Portaveu del Grup Popular, Jose Maroto, ha defensat que “aquests comptes municipals pretenen retornar les inversions i centrar la despesa pública a solucionar els problemes i necessitats reals dels torrentins”.

 

Enfront de les falsedats, dades concretes
El Partit Popular ha contrastat també les dades que el PSOE va publicar recentment en la seua nota de premsa sobre els comptes municipals, comparant-les amb les últimes aprovades i modificades per ells en 2023.

 

Quant a la publicitat i propaganda, el pressupost de 2024 preveu una quantia de 163.000 € enfront dels 393.000 € que va acabar modificant el govern de Ros. El mateix succeeix amb les atencions protocol·làries i representatives, on el govern actual pressuposat 180.000 €, mentre que la quantia del PSOE en 2023 va ser finalment de 264.000 €.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.148.112.102

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.