Dilluns, 16 de Setembre del 2024

Actualitzada Dilluns, 16 de Setembre del 2024 a les 13:46:20 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 16 de Febrer del 2024
IGUALTAT

Amparo Chust acusa el PSOE de tornar a mentir en premsa amb les ajudes d'igualtat

La regidora d'Igualtat afirma que les ajudes d'igualtat es mantenen en el pressupost

La regidora de la Dona, Amparo Chust ha volgut desmentir la informació que, el grup socialista ha afirmat sobre el pressupost municipal 2024. Segons el principal partit de l'oposició, les ajudes d'igualtat havien sigut eliminades del nou pressupost, cosa que els populars han titllat de mentida.
 

El Partit Popular de Torrent ha informat que, en 2023 aquestes ajudes es van dotar amb 40.000 euros, idèntica quantitat amb la qual s'ha dotat aquesta partida en el pressupost per a 2024, per la qual cosa "a la vista està que aquestes ajudes continuen recollint-se en els comptes municipals", segons Chust.
 

La regidora de Dona, Amparo Chust, ha lamentat aquesta actitud deslleial del PSOE, publicant una flagrant mentida sobre el compromís i la importància de les dones per a l'equip de govern actual. "No sabem que és pitjor, si que aquesta mentida es dega a una anàlisi superficial del pressupost per part dels socialistes o que siga una informació falsa amb tota la intenció" ha asseverat l'edil popular.
 

La formació local també ha volgut remarcar algunes diferències entre el pressupost socialista de 2023 i el del PP i Vox de 2024 en matèria d'igualtat i dona. Respecte a la promoció de la igualtat i contra la violència de gènere, el pressupost de 2024 recull una dotació pressupostària de 48.500 €, enfront dels 5.000 € inicials dels comptes socialistes de 2023. Finalment, el PP també ha recordat les ajudes contra violència de gènere de la Diputació de València que l'Ajuntament de Torrent va perdre en 2021, en tindre l'administració de Ros deutes amb l'Agència Tributària.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.143.4.99

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.