Dilluns, 16 de Setembre del 2024

Actualitzada Dilluns, 16 de Setembre del 2024 a les 13:46:20 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 15 de Febrer del 2024
IGUALTAT

Més comerços s'uneixen a la campanya de sensibilització contra la violència masclista

A través de Casa de la Dona, l'Ajuntament de Torrent continua fomentant aquesta xarxa, oberta a tots els comerços que desitgen adherir-se amb l'objectiu d'estendre i difondre, de manera massiva, tota la informació i recursos, més enllà de les administracions públiques

L'Ajuntament de Torrent continua potenciant la campanya municipal de sensibilització i prevenció contra les dones a través dels comerços del municipi. Una iniciativa impulsada Casa de la Dona, que té com a objectiu oferir informació a través dels punts comercials adherits a la campanya.



Un reforç al qual ja s'han sumat 167 establiments aportant així el seu granet d'arena en la lluita contra aquesta xacra social, un 11% més des del mes d'agost. “L'objectiu principal és estendre i difondre, de manera massiva, tota la informació i recursos, més enllà de les administracions públiques, per a estendre l'àmbit d'actuació’’ ha assenyalat la regidora de l'Àrea de Dona, Amparo Chust.



En un tema fonamental, com és la violència contra les dones, la delegada del departament ha volgut implicar el nombre més gran de sectors i col·lectius socials. Clar exemple d'això és aquesta campanya, que s'enfoca i reforça des dels comerços i negocis locals, oferint ajuda a totes les persones que ho necessiten.



Una xarxa que roman oberta com un sistema d'acolliment continu, per a tots els comerços que desitgen adherir-se a la campanya, que podran fer-ho a través de següent enllaç: https://bit.ly/comerços-violència-gènere. Mitjançant un formulari a emplenar amb les dades del negoci s'expressarà i acceptarà el compromís de col·laboració amb aquesta causa. A partir d'aquest moment, rebran la informació i materials amb tot el necessari per a formar part d'aquesta campanya.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.15.195.105

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.