Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 15 de Febrer del 2024

Torrent comença a treballar al costat de la RACV

La regidora de Política Lingüística, M. Ángeles Lerma, s'ha reunit amb José Luis Manglano de Mas, degà de la Real *Acadèmia de Cultura Valenciana per a estudiar possibles línies d'actuació conjunta

La Regidoria de Política Lingüística de l'Ajuntament de Torrent, dirigida per M. Ángeles Lerma, s'ha mantingut una reunió de treball amb José Luis Manglano de Mas, degà de la Reial Acadèmia de Cultura Valenciana (RACV). La trobada ha tingut lloc en la seu de la RACV amb l'objectiu de començar a treballar sobre possibles vies de col·laboració per a impulsar la cultura i llengua valenciana a la ciutat.



Amb aquesta reunió, el consistori demostra el seu interés a establir un full de ruta conjunt que permeta desenvolupar projectes i activitats enfocats en el foment i la promoció de la cultura valenciana. En aquest sentit, s'han identificat diverses àrees de col·laboració potencial, incloent-hi iniciatives educatives, culturals i lingüístiques.



M. Ángeles Lerma, regidora de Política Lingüística, ha volgut destacar la importància d'aquesta reunió com "una primera presa de contacte per a estudiar maneres de treballar de manera conjunta amb aquesta institució, donant visibilitat a la nostra llengua i cultura. Una trobada en el qual hem posat en marxa una sèrie de projectes que veuran la llum en els pròxims mesos.’’



Totes dues parts s'han compromés a continuar treballant de manera coordinada per a definir i posar en marxa aquests projectes que es veuran materialitzats al llarg de 2024. Iniciatives que tenen com a objectiu contribuir amb l'enriquiment cultural de Torrent.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.149.28.60

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.