Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 15 de Febrer del 2024

El PSOE acusa Folgado d'"entremetre's" en la gestió de Junta Local Fallera

l PSOE acusa Folgado d'"entremetre's" en la gestió de Junta Local Fallera. Segons el principal partit de l'oposició, l'alcaldessa es va atribuir, una vegada més, l'actualització de la web de les Falles de Torrent. La polèmica sorgeix després de la presentació, després de la renovació, de la nova web de Junta Local Fallera, que torna a estar operativa, després de diversos anys sense actualitzar-se i estar inoperativa.



Per als socialistes aquesta presentació en la qual va intervindre l'alcaldessa, Amparo Folgado, ha sigut un moment "vergonyós" perquè, segons el seu portaveu, Andrés Campos, “Mai un alcalde o alcaldessa havia arribat tan lluny en el món de les Falles".

 

Segons els socialistes, "a alcaldessa s'anotava un nou tant a costa del treball dels altres, en aquest cas el de Junta Local Fallera, com s'encarregava de recordar el Partit Popular en les seues xarxes socials: “Recuperem la finestra de les Falles de Torrent a Internet, que havia quedat oblidada aquests últims anys. Una desconnexió inacceptable que no podíem permetre ni un segon més”.
 

Unes desafortunades paraules, segons el PSOE, que, a més de "desprestigiar la inestimable labor de les i els representants de Junta Local, suposen una intromissió en la gestió d'un Organisme Autònom Municipal". Els socialistes recorden a Folgado que Junta Local Fallera és un organisme públic creat per a la gestió directa, funcionalment descentralitzada, d'un servei públic propi sota la seua direcció estratègica, avaluació i control.
 

“Mai un alcalde o alcaldessa havia arribat tan lluny en el món de les Falles. Allò de “les Falles seran el que vulguen les i els fallers” sembla que ha passat a millor vida. Per als socialistes, "la crítica d'Amparo Folgado en la manera de gestionar les Falles de les anteriors Juntes Locals tira per terra el treball de molts torrentins i torrentines, fallers i falleres, que, de manera voluntària, han dedicat part de les seues vides a fer créixer les Falles de Torrent per a arribar a ser el que són hui dia, un referent més enllà del Cap i casal i integrant del G8 al costat de les principals juntes locals falleres”, explica Andrés Campos, portaveu del Grup Municipal Socialista.

 

Els socialistes exigeixen respecte per la història de les Falles de Torrent i pels seus representants al llarg del temps, ja que "cadascun d'ells i elles, en el seu moment, ha donat el millor de si per les Falles i per Torrent. Exemple d'això, és l'actual Junta Local Fallera, que continua la senda de les seues predecessores aportant noves idees i millores a les nostres Falles".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.118.0.207

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.