Divendres, 18 de Octubre del 2024

Actualitzada Dijous, 17 de Octubre del 2024 a les 10:02:47 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 15 de Febrer del 2024
MOBILITAT

Sumant per Torrent demana millores per a la línia Montserrat-Torrent al seu pas per Monte Real

El partit local demana que l'Ajuntament inste la Diputació de València a augmentar la freqüència de pas i creació d'una nova parada més segura per als seus usuaris

Sumant per Torrent ha demanat millores per a la línia Montserrat-Torrent al seu pas per Monte Real. Amb aquesta mesura el partit local pretén fomentar una mobilitat sostenible i fomentar el transport públic, així com garantir la seguretat per als veïns de Muntanya Real. El partit valencianista ha presentat una proposta a l'Ajuntament perquè, entre altres aspectes, inste la Diputació de València a augmentar la freqüència de pas i creació d'una nova parada.


Amb això el partit local vol que el conseller de Medi Ambient, Salomé Pradas assumisca els seus compromisos en haver afirmat que pretén “garantir un servei de transport públic de qualitat, que complisca amb els estàndards de respecte al medi ambient i facilite la mobilitat” A la urbanització de Muntanya Real la línia d'autobús d'ATMV té una parada al seu pas per la carretera CV-405 en direcció a Montserrat, però no existeix aquesta parada en el sentit contrari direcció a Torrent.
 

Segons els veïns de Muntanya Real, si un usuari vol sol·licitar una parada, s'ha de desplaçar a la part contrària de la carretera i alçar elbraç per a cridar l'atenció del conductor d'aquest autobús, amb el consegüent risc que això suposa per la gran afluència de trànsit de vehicles, així com per la perillositat d'aquest tram en corba.

 

Per tot això, els punts de la proposta consistirien primer a instar l'ATMV al fet que augmente la freqüència de passos i horaris de la Línia d'autobús Montserrat-Torrent, així com habilitar una parada d'autobús en el sentit cap a Torrent a l'altura la urbanització Muntanya Real, i construir una rotonda en aquest lloc.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.15.2.11

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.