Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 14 de Febrer del 2024
SUCESSOS

Atropellat un home en un pas de zebra del primer tram de l'Avinguda al Vedat

Al voltant de les 18.45 de la vesprada un cotxe ha atropellat un vianant que creuava per la calçada i ha sigut atés en un primer moment per veïns fins l'arribada d'agents de la Policia Local i sanitaris

De nou, una persona ha sigut atropellada a l'Avinguda al Vedat, que ha tornat a quedar colapsada durant quasi una hora. Al voltant de les 18.45 de la vesprada, un home ha sigut atropellat per un vehicle mentre creuava per un pas de vianants de l'Avinguda al Vedat a l'altura del número 15 aproximadament sentit baixada, enfront de Consum. 

 

Com a conseqüencia de l'accident, els veïns han tallat el trafic en sentit de baixada fins que han arribat els agents de policía Local, que han mantingut tallat el transit de l'avinguda fins a les 19:20, on es trobaben dos autobusos de línea. L'accident ha provocat una llarga cua en el sentit de baixada de l'Avinguda que s'ha contagiat a altres carrers colindants. 

 

Els primers a socórrer a l'home atropellat han sigut veïns i posteriorment uns agents de la Policia Local fins que  ha arribat l'ambulància a les 19:05. El lloc s'ha plenat de gent preocupada i curiosa en un lloc i una hora molt concorreguda en Torrent. En arribar, els sanitaris han ficat un collarí al home i han traslladat a la persona, que es trobava conscient a l'hospital General de València. 

 

Es desconeixen de moments l'edat del atropellat i com s'ha produït el succés, pero el home estaba desplaçat uns tres metros del pas de vianants junt al vehicle. 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.68.41

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.