Dijous, 20 de Juny del 2024

Actualitzada Dijous, 20 de Juny del 2024 a les 13:33:05 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 13 de Febrer del 2024

ACST llança la campanya "Enamorats de tu"

L'acció consisteix en el sorteig de dues escapades romàntiques de luxe per totes les compres, o serveis rebuts, en els més de 300 negocis pertanyents a l'associació de comerciants de Torrent

ACST llança una nova edició de la campanya "Enamorats de Torrent" amb l'objectiu de celebrar una de les campanyes comercials més emblemàtiques de l'any: Sant Valentí.
D'aquesta manera, totes aquelles compres (o serveis rebuts), en els més de 300 negocis pertanyents a l'associació de comerciants de Torrent, entraran en el sorteig de dues escapades romàntiques de luxe.
 

El procediment de participació és molt senzill, els clients, que compren o consumisquen, en qualsevol dels 300 comerços, o empreses de serveis, associades a ACST. Associació de Comerciants i Serveis de Torrent, els del vinil del "Comerç de Confiança", hauran de realitzar una fotografia del seu tiquet, factura o justificant de compra i enviar-la, via WhatsApp, al número habilitat per l'associació per a l'ocasió: 616832711.

 

En tots dos casos, hauran d'incloure el seu Nom complet, DNI i número de telèfon al costat del justificant de compra. Entraran en el sorteig qualsevol compra (o pagament) fet entre el dilluns 12 i dimecres 14 de febrer (inclusivament).

 

En el cas de les empreses de serveis que no facturen diàriament seran vàlids els pagaments efectuats durant el mes de febrer de 2024 (quotes mensuals, factures per treballs fets, etc.). El Guanyador o Guanyadora serà anunciat el dilluns 19 de Febrer a través de la web de l'associació (www.comerciodetorrent.es) i les RRSS oficials de ACST en Facebook, Instagram i X.
 

 

Tribut d'Alejandro Sanz en el Balcó del Vedat
El Balcó del Vedat ha organitzat el divendres 16 de febrer una vetlada romàntica. Consisteix en un concert tribut a Alejandro Sanz que inclou sopar i concert. El preu és de 40 euros i el menú inclou aperitius a compartir un primer plat, un segon i unes postres especials Santes Valentí, café i beguda incloses.

 

També té opció de gaudir només del concert que començarà a les 22.45 per tan sols 10 euros que inclou copa de vi o cervesa a triar. Una opció més que recomanable per a gaudir de les cançons d'un dels artistes més internacionals del panorama musical espanyol.
 

 

Pizzeria Vesubio
Una altra opció és gaudir de les pizzes de la Pizzeria Vesubio que per a celebrar Sant Valentí han creat una pizza en forma de cor amb els millors ingredients, cuinada en forn de llenya per a gaudir en parella o amb amics. Una oportunitat de provar les pizzes italianes més autèntiques de la localitat.
 

 

Cuina de qualitat en Restaurante La Plaza
Un altre dels restaurants de la ciutat en la qual es pot gaudir d'una vetlada gastronòmica única és en el Restaurante La Plaza, amb el segell Guru de restaurant recomanat l'any 2023. En aquest establiment l'objectiu és donar-li a la ciutat de Torrent una alternativa gastronòmica basada en la qualitat i elaboració de tots els seus plats.

 

La Plaza elabora una cuina mediterrània amb productes de qualitat i de mercat, on destaquen tots els seus entrants i postres casolanes, peixos del dia, servits totalment desespinats, i les seues carns de luxe, amb especial atenció al steak tàrtar, un dels seus plats més demandats. Un espai únic on celebrar una data tan assenyalada com Sant Valentí i viure una experiència gastronòmica única sense eixir de Torrent.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.144.30.75

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.