Dissabte, 27 de Juliol del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Juliol del 2024 a les 09:28:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 12 de Febrer del 2024
EDUCACIÓ

Nueva Óptica imparteix "Voluntaris per a frenar la miopia" en els col·legis de Torrent

Es tracta d'un programa escolar de sensibilització dirigit a xiquets des de 3r a 6é d'educació Primària que té com a objectiu conscienciar a alumnes, educadors i famílies sobre la importància de la salut visual

Nueva Óptica ha començat a impartir el seu taller educatiu "Voluntaris per a frenar la miopia" en els col·legis de Torrent. Es tracta d'un programa escolar de sensibilització dirigit a xiquets des de 3r a 6é d'educació Primària que té com a objectiu conscienciar a alumnes, educadors i famílies sobre la importància de la salut visual.
 

En el taller educatiu, es proposen una sèrie d'activitats a través de les quals els xiquets aprenen sobre els símptomes de la miopia i de com es pot manifestar. També s'explica la importància que tenen les revisions anuals, es tinguen o no símptomes i les conseqüències que pot tindre la miopia en el seu desenvolupament i el seu futur escolar i laboral. "És important destacar que, a través de la detecció precoç de la miopia, gràcies a les revisions, existeixen mètodes que ajuden a frenar la seua progressió" tal com compte Marisa Martínez, sòcia i directora comercial de Nueva Óptica.
 

Nova Òptica ha visitat ja els col·legis de Trinitàries, Teresianes, Miguel Hernández, Lope de Vega, María Auxiliadora i Mont-Sió i continua impartint aquest taller educatiu en la resta de centres de la localitat interessats. És possible alentir l'augment de la miopia per a evitar el seu agreujament i el sorgiment dels problemes de salut visual que poden sorgir amb la miopia? La resposta és sí i hi ha diversos mètodes que es poden utilitzar per a aconseguir aquest objectiu.
 

Entre els mètodes que s'expliquen estan les lents de contacte especials, es tracta de lents de contacte amb dissenys òptics especials que s'ajusten en funció del grau de miopia que presente el xiquet. Nombrosos estudis han demostrat que aquesta classe de lents de contacte són realment eficaços per a controlar el creixement de la miopia. Ulleres amb cristalls especials, funcionen de la mateixa manera que les lents de contacte blanes especials per a aquest mateix propòsit.
 

"Lamentablement, encara no s'ha demostrat una cura definitiva de la miopia. No obstant això, els avanços en aquest camp ens permeten gaudir de solucions molt còmodes i eficaces per al seu control i correcció", conclou Marisa Martínez.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.143.204.241

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.