Dissabte, 27 de Juliol del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Juliol del 2024 a les 09:28:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 12 de Febrer del 2024

El PSOE demana explicacions per la desaparició dels arbres de Mas del Jutge

Una mesura, segons indica l'equip de govern d'Amparo Folgado, necessària per a abordar diverses problemàtiques

El PSOE demana explicacions per la desaparició dels arbres de Mas del Jutge. Una mesura, segons indica l'equip de govern d'Amparo Folgado, necessària per a abordar diverses problemàtiques i comprendrà dues fases: una primera fase -l'actual- de labors de neteja i retirada d'arbratge; i una segona de plantació de plantes més xicotetes, sent els arbres retirats traslladats a altres zones més adequades per al seu creixement, assegurant la seua preservació.


Els arbres estan sent podats i retirats per una empresa privada amb els seus mitjans materials i humans, i són transportats per la mateixa des de la carretera Mas del Jutge a un altre destí, desconegut de moment,s egons informa el principal aprtit de l'oposició. 


"Davant la falta d'informació oferida pel consistori", el Grup Municipal Socialista ha demanat a l'equip de govern d'Amparo Folgado "una còpia dels escrits dels propietaris de les naus del Polígon Industrial que sol·liciten el canvi d'arbratge". D'igual manera, reclamen l'Informe de l'Àrea de Territori i Ciutat sobre la conveniència d'arrancar tots els arbres que s'estan retirant, així com l'Informe del Servei de Jardineria Municipal sobre la conveniència de la retirada de tot l'arbratge d'aquestes característiques.

 

El PSOE de Torrent també desitja conéixer el destí final de l'arbratge, ja que estan sent retirats en part amb la seua mota, però "també hem descobert un gran nombre d'exemplars que estan sent arrancats i situats en les voreres sense mota, per la qual cosa ens agradaria que el consistori informara del destí de tots els arbres per a descartar que s'estiga produint una tala indiscriminada", tal com explica el portaveu del Grup Municipal Socialista, Andrés Campos.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.224.52.125

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.