Diumenge, 25 de Febrer del 2024

Actualitzada Divendres, 23 de Febrer del 2024 a les 12:55:22 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 09 de Febrer del 2024
URBANISME

Finalitzen les obres de reurbanització dels carrers Alcàsser, San Miguel, Sant Francesc i Sant Joaquim

Unes obres en les quals s'han renovat les escomeses de sanejament i aigües potables, empedrat els carrers amb plataforma única, fent-les més accessibles

Finalitzen les obres de reurbanització dels carrers Alcàsser, San Miguel, Sant Francesc i Sant Joaquim. Unes obres en les quals s'han renovat les escomeses de sanejament i aigües potables, empedrat els carrers amb plataforma única, fent-les més accessibles. Al carrer Alcàsser, també s'ha plantat arbratge del qual abans mancava.
 

La pèrdua de places d'estacionament en aquests carrers es veu compensada amb la creació del nou estacionament en superfície del carrer Sant Nicolau per a 42 vehicles el mes d'abril passat i les 183 noves que s'estan creant al costat de l'Hort de Trénor i les obres dels quals van a bon ritme segons fonts municipals. El barri augmenta exponencialment les places d'estacionament en els últims mesos.
 

Després de les obres d'aquests quatre carrers, ara s'està adaptant a persones amb mobilitat reduïda, les voreres de l'encreuament entre els carrers Picassent i Pare Vicent Cabanes. L'alcaldessa Amparo Folgado i el regidor d'Urbanisme José Francisco Gozalvo han visitat les obres, molt avançades, del nou aparcament de l'Hort de Trenor, que ja està en fase d'asfaltatge i, que està previst la seua pròxima obertura.Folgado ha assenyalat que "aquest és un aparcament en superfície més dels que estem posant en marxa, és un compromís en ferm que tenim amb els ciutadans i ja són més de 300 les places d'estacionament noves en tot just huit mesos de govern".

 

Des de mitjan novembre, aquest aparcament que albergarà 183 places d'estacionament en superfície, 5 de les quals, per a mobilitat reduïda, s'ha estat condicionant. Es tracta d'un solar de 5.071 m² situat entre els carrers Miguel Servet, María Mazzarello, Passeig dels Rosers i Pare Prudencio, que es va habilitar l'octubre de 2014 com a aparcament provisional. Nou anys després, s'ha anivellat el terreny, distribuït en carrils, s'han plantat 21 arbres i ara està en la fase d'asfaltatge. Encara falta la senyalització horitzontal dels vials i estacionaments, així com la xarxa de projectors que ho il·luminarà.L'aparcament de l'Hort de Trénor està situat al costat de tres parades de les línies Roja i dues de la Verda de TorrentBus. També té una estació de TorrentBici situada a la porta de l'Hort de Trénor i dues estacions de càrrega elèctrica al carrer Verge de la Soledat que és contigua, per la qual cosa es troba perfectament connectat amb el transport urbà sostenible.Aprofitant l'adequació d'aquest aparcament per a 183 vehicles s'ha ordenat el trànsit i ampliat les voreres en l'encreuament dels carrers Verge de la Soledat, Pare Prudencio Palmera i Ramiro de Maeztu, amb la creació de carrils separats per illetes i creació de nous passos per a vianants.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.200.77.92

Encara no hi ha comentaris

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.