Dijous, 18 de Juliol del 2024

Actualitzada Dijous, 18 de Juliol del 2024 a les 15:58:14 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 09 de Febrer del 2024

El síndic de greuges dóna un mes a la conselleria de Sanitat per a respondre sobre la demanda d'un hospital a Torrent

Sumant per Torrent, després de més de 3 mesos sense rebre resposta, ha presentat una queixa davant el defensor del poble valencià

El síndic de greuges dóna un mes a la conselleria de Sanitat per a respondre sobre la demanda d'un hospital a Torrent. Sumant per Torrent, després de més de 3 mesos sense rebre resposta, ha presentat una queixa davant el defensor del poble valencià.

 

El partit valencianista va recollir més de 6.500 signatures on es demanava la construcció d'un hospital per a Torrent i la creació d'un servei de pediatria en les Urgències de Pintor Rivera. Davant la falta de resposta va posar en coneixement del síndic de greuges aquest fet davant el qual el defensor del poble valencià ha instat el conseller de Sanitat, Marcià Gómez, perquè donen resposta expressa a les exigències dels torrentins i torrentines.En l'actualitat, una població com Torrent de més de 90 000 habitants, ha d'acudir d'urgència a l'Hospital general de València, el més saturat de la Comunitat Valenciana, per a ser atesos en pediatria, ja que la localitat malgrat que el seu elevat número de població no disposa de aquest servei.Quant a la història de l'Hospital per a Torrent es remunta a fa més de 30 anys, on el llavors alcalde socialista Jesús Ros, va anunciar un hospital i va indicar que el mateix se situaria on hui dia es troba el Centre Comercial les Amèriques.

 

En 2008, va fer el propi la popular María José Català, anunciant un Hospital en la zona del Toll i l'Alberca i va instal·lar un gegantesc i costós cartell en els terrenys on s'indicava "Nou Hospital de Torrent. Construint Salut" i que hui dia encara està, encara que totalment descolorit i en mal estat per falta d'un manteniment.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.238.121.7

Encara no hi ha comentaris

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.