Dijous, 27 de Juny del 2024

Actualitzada Dijous, 27 de Juny del 2024 a les 09:53:29 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
D'esquerra a dreta: Miguel Nemesio, Alberto Baños i Lola Nemesio D'esquerra a dreta: Miguel Nemesio, Alberto Baños i Lola Nemesio
REDACCIÓ
Dijous, 08 de Febrer del 2024
EMPRESES

Automóviles Nemesio presenta EVO, la marca de vehicles ecològics més econòmics del mercat

La casa italiana fabrica els seus cotxes amb dos depòsits, un de gas liquat i un altre de gasolina

Automóviles Nemesio ha presentat EVO, la nova marca italiana de vehicles ecològics més econòmics del mercat. Aquest tipus de cotxes compten amb dos depòsits, un de gas liquat de 65 litres de capacitat i un altre de gasolina de 45 litres. EVO arriba a Automóviles Nemesio, concessionari reconegut dins del sector de la venda d'automòbils amb més de 60 anys d'experiència en el sector. L'empresa és taller oficial i professionals en recanvis originals de Stellantis, i compta amb marques tan importants i destacades com Fiat, Alfa Romeo i Jeep.

 

"En Automóviles Nemesio hem fet un pas avant per a poder oferir cotxes més assequibles i ecològics per als nostres clients que estan a l'abast de totes les butxaques sense oblidar la qualitat dels acabats italians" ha explicat Lola Nemesio, directora de Màrqueting i Assegurances d'Automóviles Nemesio.

 

El concessionari té a la disposició dels seus clients els models EVO 3, EVO 4, EVO 5, EVO7, i l'EVO 4 Cross amb preus molt competitius. La marca italiana EVO fabrica vehicles basats la senzillesa de la practicitat sense oblidar el disseny que caracteritza als vehicles italians. El seu doble depòsit de GLP i gasolina permet una conducció ecològica i econòmica tant en ciutat com en carretera," el preu del gas està a 0, 85 euros el litre, mentre el litre de gasolina està a 1,60 euros el que s'aconsegueix abaratir la conducció d'una manera important sense oblidar els més de 1.000 quilòmetres que es poden realitzar sense repostar" comenta un comercial d'Automóviles Nemesio.

 

Juntament amb l'economia altra dels avantatges importants dels vehicles EVO són les baixes emissions de CO₂ que no estan subjectes al pagament de l'impost ecològic i estan exempts dels bloquejos a la circulació en les zones de baixes emissions de les grans ciutats.
 

 

EVO, vehicles ecològics, econòmics amb la millor tecnologia

En la presentació d'EVO en Automóviles Nemesio va ser present Alberto Baños, responsable de la marca a Espanya que va destacar que, "el repte d'EVO és crear els cotxes més barats del mercat. La nostra marca ofereix el millor preu sense renunciar a la qualitat, a la comoditat i a la millor tecnologia". Baños ha destacat també la tecnologia que utilitzen en la fabricació d'aquestes quatre rodes, "els nostres vehicles tenen un excel·lent rendiment i baix consum gràcies a la tecnologia elèctrica i bimodal d'EVO: ecològic i eficient poden coexistir en un automòbil. Compte amb avançats sistemes elèctrics units a les més modernes tecnologies de construcció de les gàbies d'acer garanteixen la màxima seguretat activa i passiva en tota la gamma EVO".

 

Els clients d'Automóviles Nemesio que s'acosten a conéixer els vehicles EVO trobaran cotxes amb interiors amplis i amb opcions per a totes les necessitats que sorprenen pel seu disseny tant interior com exterior. Tots els models són de línies modernes i agradables amb connotacions esportives gràcies a les llandes d'aliatge de sèrie. Dissenyats a Itàlia, tots els interiors són de cuir amb excel·lents acabats, els habitacles són generosos i amb el màxim confort.

 

L'equipament de sèrie és complet, tal com explica Lola Nemesio, "des del infotainment amb connectivitat iOS i Android al sostre solar elèctric, passant pel climatitzador i el control de creuer". Cal destacar que, "els vehicles es venen sense modificacions pel que són de clau en mà", un avantatge més, explica la responsable de màrqueting. EVO ha arribat a Automóviles Nemesio per a revolucionar el sector dels vehicles ecològics gràcies al seu preu, el seu disseny i les seues prestacions de sèrie.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.144.39.142

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.