Dissabte, 27 de Juliol del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Juliol del 2024 a les 09:28:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 08 de Febrer del 2024
SANITAT

Torrent posa en marxa el programa "Consells i Salut, El teu Benestar en la Rutina Diària"

Una iniciativa impulsada des de l'Àrea de Sanitat que té com a objectiu principal promoure la salut i el benestar entre els ciutadans

L'Ajuntament de Torrent, a través de la seua Àrea de Sanitat ha posat en marxa el programa "Consells i Salut, El teu Benestar en la Rutina Diària". Aquesta iniciativa té com a objectiu principal promoure la salut i el benestar entre els ciutadans de Torrent i oferir consells per a posar en pràctica en el dia a dia en pro de la salut.

 

Aquest programa busca fomentar un espai de trobada entre els professionals sanitaris dels diversos centres de salut de la localitat i els residents de Torrent. A través de xarrades informatives i amenes, es brindaran consells pràctics i recomanacions mèdiques per a millorar la qualitat de vida i promoure hàbits saludables en la vida diària.

 

El programa ha donat principi aquest dimecres 7 de febrer, en col·laboració amb l'associació Tyrius, de mestresses de casa. La infermera Mireia de Fruits, reconeguda especialista en innovació tecnològica, gestió sanitària i cura de pacients crítics i emergències del Centre de Salut Torrent II, ha sigut l'encarregada d'inaugurar aquesta sèrie de xarrades. Durant la sessió, s'han abordat temes fonamentals com l'alimentació saludable, la importància de l'activitat física, la qualitat del somni i el manteniment de relacions socials per a un benestar integral.

 

Tal com ha destacat el regidor de Sanitat, Santiago Calatayud ''Des de la Regidoria de Sanitat hem volgut impulsar aquest tipus d'iniciatives que afavoreixen la salut i el benestar dels nostres ciutadans amb senzills consells quotidians.''

 

El compromís de l'Ajuntament de Torrent amb la salut i el benestar dels seus ciutadans es reflecteix en aquesta iniciativa, que continuarà amb futures xarrades en col·laboració amb altres associacions locals, com l'organitzada en l'associació El Vedat, amb la participació de la Doctora Leonor Mora, metgessa en Atenció Primària en l'ambulatori auxiliar del Vedat de Torrent.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.142.156.224

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.