Diumenge, 25 de Febrer del 2024

Actualitzada Divendres, 23 de Febrer del 2024 a les 12:55:22 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 07 de Febrer del 2024
IGUALTAT

Torrent dispararà per primera vegada una mascletà el 8 de març on la dona serà protagonista

María José Lora Zamorano, gerent de Caballer FX i presidenta de Piroval dispararà en una mascletá on s'esperen més de 1.000 dones

L'Ajuntament de Torrent té previst anunciar aquest divendres la presentació de l'esperat calendari de mascletaes i focs artificials per a les pròximes Falles 2024, en un gest de suport continu a la pirotècnia. No obstant això, abans d'aquest anunci, des de la Delegació d'Igualtat s'ha donat a conéixer que, per primera vegada, Torrent dispararà una mascletà en honor al Dia de la Dona el pròxim 8 de març. La regidora d'Igualtat, Amparo Chust, ha expressat que "Volem que el pròxim 8 de març siga un dia de reivindicació dels drets de les dones, però també volem que siga un dia festiu amb una mascletà en homenatge a totes les dones de Torrent".


En els pròxims dies, la regidoria també anunciarà la programació completa pel Dia Internacional de la Dona, que ja sabem inclourà una mascletà en l'Àgora de Parc Central. S'espera la participació de més de 1.000 dones en aquesta gran festa, que també gaudirà actuacions musicals. És important destacar que la mascletà del 8 de març serà disparada per Caballer FX, una pirotècnia dirigida per una dona. María José Lora Zamorano, gerent de Caballer FX i presidenta de Piroval dispararà en una mascletá on s'esperen més de 1.000 dones, però no serà l'única dona que dispararà aquestes falles, mancant donar a conéixer el calendari.


L'Ajuntament ha confirmat que durant la presentació del divendres no serà l'única novetat, en una aposta on el consistori avança un calendari complet de mascletaes per a 2024, que serà el més alt en la història, prometent un any ple de soroll, color i tradició. Torrent aposta pel sector pirotècnic i concretament amb la mascletá del 8 de març, també d'inclusió i reconeixement a les dones torrentines.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.200.77.92

Encara no hi ha comentaris

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.