Dissabte, 27 de Juliol del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Juliol del 2024 a les 09:28:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 06 de Febrer del 2024
ATLETISME

Quatre atletes de Torrent participaran en el Campionat d'Espanya Absolut Sub 23

Després dels resultats en el Campionat d'Espanya sub 23 en pista coberta, Claudia, Niklas, Sara i Sergio participaran en Orense

Aquest cap de setmana ha tingut lloc el Campionat d'Espanya sub 23 en pista coberta, que s'ha celebrat en Antequera. Un campionat en el qual el Club d'Atletisme de Torrent ha tingut gran representació en comptar amb la participació de cinc destacats atletes, que van demostrar el seu talent i esforç en la pista.


Entre els assoliments més destacats, Claudia Rubio es va posicionar en el quart lloc en la disciplina de triple salt, aconseguint una marca impressionant de 12,26 metres, la mateixa que la tercera classificada i a només 8 centímetres de la plata. Per part seua, Niklas Morales es va situar en el cinqué lloc en els 60 metres barres amb un temps de 8,08, establint la seua millor marca personal.

 

A més, Sergio Carbó va aconseguir una destacada sisena posició en la final dels 60 metres amb un temps de 21,80, mentre que Sara Carbó es va posicionar com a semifinalista en els 60 metres barres amb un temps de 8,88, també establint un nou rècord personal. Per part seua, Julia Martínez també va mostrar la seua habilitat en la pista amb un temps de 9,45 en les eliminatòries dels 60 metres barres.


El rendiment excel·lent dels nostres atletes locals no va passar desapercebut, ja que Claudia, Niklas, Sara i Sergio van obtindre la marca mínima per a participar en el Campionat d'Espanya Absolut, que se celebrarà a Orense d'ací a dues setmanes.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.227.105.83

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.