Dissabte, 27 de Juliol del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Juliol del 2024 a les 09:28:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 05 de Febrer del 2024
TRADICIONS

La primera Fira del Xocolate de Torrent finalitza amb un èxit rotund

Segons fonts municipals el certamen ha superat els 120.000 visitants, superant totes les expectatives en els tres dies de fira juntament amb la Fira de Sant Blai

Torrent ha viscut la seua primera Fira del Xocolate coincidint amb la festivitat de Sant Blai, molt arrelada en el municipi. Des del divendres fins al diumenge, la ciutat s'ha convertit en l'epicentre del xocolate, atraient milers de visitants àvids de degustar i gaudir de les delícies que aquesta dolça menja.



La inauguració oficial de la Fira del passat divendres 2 de febrer va marcar l'inici d'un esdeveniment que des de primeres hores de la vesprada ja es va omplir d'assistents. L'alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado, juntament amb la vicepresidenta de Serveis Socials de la Generalitat Valenciana, Susana Camarero, van donar el tret d'eixida a una festa que combinava el sabor tradicional amb la innovació més dolça. Acompanyades per les Falleres Majors de la ciutat, Maria i Vega, així com les seues Corts d'Honor i diverses associacions de la ciutat, l'esdeveniment es va vestir de gala per a rebre als primers visitants.


Des del primer dia, els llocs de xocolate de Torrent, disposats a l'inici del passeig de l'Avinguda al Vedat, van atraure el públic des del producte estrela, el brioix de Torrent a tota mena de xocolates combinats amb altres productes, tota classe de tauletes, xocolate en pols, figuretes de xocolate i fins a colpets.
 

Un dels grans atractius de la Fira va ser la nova mascota de la ciutat, "Bollet", una representació entranyable d'un brioix tradicional de xocolate. Aquesta simpàtica figura es va convertir en el centre d'atenció dels més xicotets. A la fira del Xocolate es va unir una oferta de casetes de productes artesanals i una oferta gastronòmica amb una varietat de formatges artesanals des d'embotits casolans fins a tota mena de dolços com la tradicional coca de llanda.



L'alcaldessa, Amparo Folgado ha expressat la seua satisfacció i ha anunciat que l'objectiu és ampliar la fira en el futur, assegurant que la Fira del Xocolate es convertirà en un referent indiscutible en el calendari d'activitats de la ciutat. També ha assenyalat que "des del nou equip de govern hem volgut oferir a Torrent un cap de setmana complet d'activitats per Sant Blai i la gent ha respost meravellosament, per la qual cosa seguirem en aquesta línia, organitzant esdeveniments municipals de Gran Ciutat i per al gaudi dels 90.000 habitants de Torrent".



D'altra banda, des de l'Ajuntament s'ha expressat l'agraïment a totes les delegacions municipals implicades, serveis de neteja municipals, Policia Local, Nacional, Protecció Civil, Creu Roja, expositors i a la Confraria de Sant Blai, així com als veïns pel seu exemplar comportament, que han contribuït a l'èxit i l'harmonia durant aquest cap de setmana tan especial.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.135.183.190

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.