Dissabte, 27 de Juliol del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Juliol del 2024 a les 09:28:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 05 de Febrer del 2024
POLÍTICA

Compromís-Podem-EU celebra Sant Blai a Torrent arropat pels principals càrrecs autonòmics

Enguany, destaca que, per primera vegada, Compromís, Podem i EUPV han fet l’esmorzar de Sant Blai conjuntament, igual que va passar amb l’esmorzar del 9 d’octubre

Com cada 3 de febrer, a Torrent s’ha celebrat la tradicional festa de Sant Blai. Amb gran afluència de públic i en un ambient festiu i participatiu. El poble torrentí, així com persones d’altres poblacions veïnes, han gaudit dels tradicionals gaiatos, sant blaiets i el porrat mentre visiten la fira al carrer de l’Ermita.

 

Enguany, destaca que, per primera vegada, Compromís, Podem i EUPV han fet l’esmorzar de Sant Blai conjuntament, igual que va passar amb l’esmorzar del 9 d’octubre, i que es pot veure com una mostra de la reafirmació de la coalició electoral de 2023 i de la tasca que duen a terme en l’oposició de l’Ajuntament de Torrent.

 

A Xavier Martí, Jesús Manzanares i Andreu Bermell, com a membres del grup municipal, i als col·lectius locals dels tres partits els han acompanyat nombrosos càrrecs del País Valencià. Ha destacat l’assistència de Joan Baldoví, l’actual síndic de Compromís a les Corts amb la Co-Portaveu Isaura Navarro, Alberto Ibáñez, representant al Congrés, i també les diputades autonòmiques Nathalie Torres i M. Josep Amigó, membre de la Mesa de les Corts. Entre els càrrecs orgànics ha destacat la presència de la Secretària General de Més i Coportaveu de Compromís, Amparo Piquer, i l’actual secretària general de JovesPV-Compromís Isa Llobell.

 

La representació comarcal de Compromís també ha sigut important, amb la presència de les diputades provincials Dolors Gimeno, de Catarroja, i Josep Riera, de Meliana, a més dels regidors de Picanya Guillem Gil, Xaro Baseler i Jovita Pérez, més el portaveu de Compromís a Albal Raul Esteban i, finalment, la portaveu d’Alaquàs Marta Murciano amb la seua companya de grup Yasmina Pérez.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.224.54.134

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.