Dissabte, 27 de Juliol del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Juliol del 2024 a les 09:28:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 05 de Febrer del 2024
POLÍTICA

Diana Morant serà la nova secretària general del PSPV després de signar el "Pacte de Torrent"

La ministra de Ciència va anunciar en la seua visita a la Fira de Sant Blai que comptarà amb els altres dos candidats per a "ser més forts"

La ministra de Ciència, Diana Morant, serà la nova secretària general del PSPV després de signar el "Pacte de Torrent". La ministra de Ciència, va anunciar en la seua visita a la Fira de Sant Blai, que inclourà els altres dos candidats per a "ser més forts". En el seu discurs va anunciar que Alejandro Soler, secretari provincial a Alacant, serà el pròxim president del PSPV i Carlos Fernández Bielsa, secretari provincial de València, l'únic vicesecretari general mentre que es reserva el nomenament de la secretaria d'Organització.



Morant, Bielsa i Soler van escenificar en l'esmorzar socialista de Torrent un acord que, en paraules de la ministra, naix de "la sinceritat, honestedat i convenciment que junts serem més forts". Morant ha assenyalat així mateix que ara, i fins al congrés del partit que se celebrarà al març, queda el treball d'"anar visitant agrupació per agrupació, militant per militant, escoltar què necessiten i oferir-li-ho en eixe congrés. Un camí que farem junts, perquè no s'entendria d'una altra manera".



En aquest tradicional esmorzar no va faltar l'exalcalde, Jesús Ros, que va afirmar que "després del consens, treballarem tots junts i per a fer un projecte guanyador". Ros no va dubtar a felicitar la ministra Morant al costat de la resta de socialistes torrentins inclòs el portaveu municipal, Andrés Campos i la resta de regidors socialistes.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.189.193.33

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.