Dissabte, 27 de Juliol del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Juliol del 2024 a les 09:28:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 05 de Febrer del 2024
FUTBOL

Augmenta el nombre d'espectadors en els partits de futbol femení a Torrent

La capital de l'Horta Sud disposa d'11 equips entre tres clubs de la ciutat

Que el futbol femení està en auge és una realitat i més a Torrent. La capital de l'Horta Sud té 11 equips entre tres clubs de la ciutat sent un d'ells netament femení, el CFF Torrent l'Horta Sud, a més del Torrent CF i CD Mont Sion. Però si alguna cosa cal destacar, és el seguiment que es va observant en les graderies, amb partits de més d'un centenar d'espectadors entre familiars amics i seguidors dels clubs.


Des de principi de temporada han sigut 5 els enfrontaments entre els equips de la ciutat. El 7 d'octubre es van enfrontar l'Aleví CFF Torrent HS i Torrent CF, amb quasi un centenar de persones en les graderies de Parc Central. El 5 de novembre es van veure les cares l'Aleví B CFF Torrent HS i Torrent CF B, fregant el centenar d'espectadors. El 3 de desembre es van enfrontar el Cadet Juvenil CD Mont Sion i Torrent CF, amb mig centenar de persones.
 

Ja el 28 de gener van jugar l'Infantil CFF Torrent HS i el Torrent CF, amb més de 150 cinquanta persones animant als dos conjunts. I aquest passat diumenge 4 de febrer es van enfrontar l'Aleví CFF Torrent HS i Torrent CF amb més de 100 persones en la graderia.
 

"El més bonic d'aquesta situació" comenten, "és que sobre la gespa hi ha amigues, cosines, companyes de classe, en les graderies, germans, cosins i amics dividits per uns colors, però tots amb una il·lusió, veure a les seues xiquetes gaudir de la seua passió, el futbol".
 

"Per aquesta raó ens atrevim a dir, que el futbol femení a Torrent té vida i futur, si afegim que els equips torrentins en els seus diferents grups, es troben lluitant per cotes altes en els seus diferents grups no és d'estranyar que en un futur no gaire llunyà es puguen veure competint en nivells que el futbol femení a Torrent tub en 2014, amb l'ascens del Ciutat de Torrent a 2a Divisió Nacional".
 

Hui dia s'està treballant amb les xiquetes, des de les bases més xicotetes i amb la intenció que siguen les que any rere any, forgen el que seran els equips amateurs del futbol femení a Torrent, amb pedreres que suporten els projectes gràcies al ple en les graderies d'aficionats que es van forjant des de les bases més xicotetes i que cada vegada són més.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.135.192.97

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.