Dissabte, 27 de Juliol del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Juliol del 2024 a les 09:28:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 02 de Febrer del 2024
OCI I TURISME

L'Avinguda acull la Fira del Xocolate

Des del 2 al 4 de febrer el certamen ofereix tastos, showcookings i diferents activitats per a tots els públics com a música en directe i espectacles infantils

Aquest divendres 2 de febrer, Torrent dóna el tret d'eixida a tres dies d'activitats i molt xocolate, amb la inauguració de la Fira del Xocolate. Emmarcada en la Festivitat de Sant Blai, aquesta fira es presenta com un esdeveniment únic per als amants del xocolate, que estarà oberta durant els dies 2, 3 i 4 de febrer. L'escenari triat per a aquest llépol és el primer tram de l'Avinguda al Vedat, on xocolaters amb una arrelada tradició en el món del xocolate s'estan congregant aquests dies.


En aquesta fira, on el xocolate és el protagonista indiscutible, s'estan duent a terme tastos, showcookings i diferents activitats per a tots els públics, com pintacares per a xiquets i tallers d'elaboració de xocolate artesanal.
Un altre dels protagonistes d'aquesta fira està sent 'Bollet', la nova imatge representativa del típic bollet de xocolate de Torrent que, després del seu pas per FITUR, està recorrent la fira per a fer-se fotos amb els assistents. A més, també s'ha disposat un fotoreclam amb Bollet i la seua família, on es veuen representades altres senyals d'identitat de la ciutat, com el rossejat i el gaiato, perquè veïns i visitants de la fira puguen fer-se una foto de record.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.143.235.212

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.