Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 30 de Gener del 2024
URBANISME

Finalitzen les obres de renovació de la xarxa d'aigua potable al carrer Sant Valerià

Els treballs s'han fet amb un pressupost de 42.877,52 euros procedents del Fons de Renovació d'Aigua

Aigües de l'Horta ha finalitzat els treballs de renovació de la xarxa de distribució d'aigua potable al carrer Sant Valerià, entre els carrers Germanies i l'Horta. Uns treballs que s'han realitzat amb un pressupost de 42.877,52 € procedents del Fons de Renovació d'Aigua. L'obra, que ha tingut una duració d'un mes, s'ha dut a terme per a abordar els problemes derivats de l'estat deteriorat de la canonada existent, que havia ocasionat múltiples trencaments i afectacions a tercers, així com interrupcions en el subministrament dels veïns i veïnes.


En el transcurs de l'últim any, aquesta àrea ha experimentat diversos incidents de rebentades a causa de l'obsolescència i fatiga del material de la canonada, la qual cosa ha generat la necessitat urgent d'abordar aquesta problemàtica. Davant aquesta situació, Aigües de l'Horta s'ha compromés a buscar una solució que garantisca de nou subministrament segur d'aigua segur.


Com a part de les obres de renovació, s'han instal·lat 100 metres lineals de canonada de fosa dúctil de 200 mm de diàmetre, utilitzant materials d'alta qualitat i durabilitat. A més, s'han renovat les escomeses d'aigua i s'han realitzat les connexions necessàries a la xarxa existent, implementant vàlvules de sectorització per a millorar l'eficiència del sistema de distribució.


Des de l'Ajuntament de Torrent a través d'Aigües de l'Horta es continua treballant en la millora de la infraestructura hídrica de la localitat. Amb aquestes millores, s'espera reduir de manera considerable les incidències de trencaments i assegurar un subministrament continu i de qualitat per a tots els veïns i veïnes.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.81.89

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.