Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 17 de Gener del 2024
SUCCESSOS

Veïns del barri de l’estació centre historic demanen més vigilància policial

El passat 13 de gener es va produir una baralla en un bar del barri que va provocar que l’intervenció de cins vehicles policials i agents de la local i la Nacional

El passat 12 de gener es va produir una baralla entre dos clientes d’un bar a prop de l’estació de metro del nucli antic. L’escàndol de la discussió va provocar la intervenció de cinc vehicles de la Policia Nacional i la Policia Local per evitar més enfrontaments. Segons els mateixos veïns i veïnes estan “farts que cada dos per tres es produïsquen baralles i discussions entre els clients del bar enfront de les vies del tren”. “Falta seguretat i fa por anar pel carrer en el barri segons a quines hores” compta una veïna en les xarxes socials d’aquest mitjà de comunicació. 
 
Altres demanen millorar la il·luminació dels carrers per augmentar la seguretat, “falta més llum sobretot a la nit i més vigilància si pot ser per càmeres” demana altre. Al voltant de 42 comentaris en el que tots coincideixen en el mateix “falta seguretat i presència policial”. No és la primera vegada que aquest establiment d’hostaleria és protagonista d’un succés i alguns veïns i veïnes ja han demanat el tancament d’aquest bar, “perquè provoca encara més inseguretat, jo no deixe que la meua filla camine sola per davant d’eixe bar i menys quan es fa de nit”. 
 
Altres lamenten com s’està degradant el barri a poc a poc i acusen els propietaris de les vivendes llogades per “llogar a qualsevol i convertir el barri en un espai cada vegada més perillós i insegur”. De moment la presència policial s’ha augmentat en determinades hores per evitar noves baralles.
Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.189.194.149

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.