Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 15 de Gener del 2024
COMERÇ

El mes de gener arranca amb descomptes en el comerç de proximitat de Torrent

Encara que no hi ha un període tancat de rebaixes les botigues mantenen la tradició d’oferir descomptes i baixades de preu després de l’època de Nadal a la localitat

Gener arranca zmb descomptes en el comerç local. Encara que no hi ha un període tancat de rebaixes, les botigues mantenen la tradició d’oferir descomptes i baixades de preu després de l’época de Nadal a la capital de l’Horta Sud i la resta del territori valencià. Segosn els experts, els torrentins i torrentines es gastaran una mitjana de 100 euros en l’adquisició d’articles rebaixats durant la campanya de rebaixes de gener, segons ha informat la Unió de Consumidors de la Comunitat.
 
En un comunicat amb motiu de l’inici tradicional de la rebaixes el 7 de gener, aquesta organització recorda la necessitat d’ajustar-se al pressupost establit i realitzar un consum responsable i sostenible. Destaca que en l’última setmana de l’any molts comerços han iniciat els descomptes i rebaixes especialment en roba, calçat i complements, animant les compres de regals per a Reis.
 
La Unió de Consumidors assenyala que encara que ja no existeix un període establit perquè els comerços realitzen rebaixes, molts establiments continuen mantenint la tradició d’iniciar les rebaixes d’hivern el dia 7 de gener. Des de la Unió de Consumidors es recomana realitzar una llista dels productes que realment es necessiten i elaborar un pressupost; comprovar el preu que el que desitgem adquirir abans del començament de rebaixes per a conéixer l’estalvi econòmic, i comprovar que la qualitat i garanties del producte siguen les mateixes que en qualsevol altra època de l’any.
 
També recorda que les formes de pagament han de ser les mateixes que en qualsevol altre període; recomana conéixer la política comercial de devolucions de l’establiment abans d’adquirir els productes, i assenyala que els productes rebaixats han d’estar clarament identificats i separats dels quals no ho estiguen.
 
A més, amb la Targeta +25 que ja es pot adquirir des de la web d’Idea’t, els descomptes i les rebaixes encara són més, ja que, s’afegeix un 25 per cent als diners que cada consumidor vol incloure  en la targeta i que pot fer ús en qualsevol botiga i comerç de proximitat adherit a la campanya de l’empresa pública de l’Ajuntament i que té com objectiu fomentar el comerç local i les botigues de proximitat a la capital de l’Horta Sud. 
Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.14.246.41

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.