Divendres, 18 de Octubre del 2024

Actualitzada Dijous, 17 de Octubre del 2024 a les 10:02:47 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 29 de Gener del 2024
GASTRONOMIA

Des d'Itàlia, la pizzeria Vesuvio porta a Torrent l'autèntica pizza tradicional napolitana

Els seus ingredients clàssics i la massa mare de tres dies fan de les seues pizzes una delícia per als clients que s'acosten al seu local al carrer Azorín 10 o demanant per Just Eat

Torrent continua sumant restaurants de qualitat. L'últim a fer-ho ha sigut la pizzeria italiana “*Vesuvio” al carrer Azorín, just al costat del restaurant Azorín, un altre temple del menjar a Torrent.

Què fan a Torrent un italo-austríac i una Siberiana? Fer les millors pizzes tradicionals, a l'estil autèntic napolità. Christian va viure allí tota la seua infantesa, i encara que sent encara molt jove els seus pares van emigrar a Viena, ha conservat els secrets de la seua pizza. Al costat de Tanja, la seua dona, d'origen siberià, i una gran amfitriona, li donen un toc personal i pròxim a una pizzeria amb molt d'encant.

El nom de Vesuvio, amb ve en italià, ho van triar pels records de la seua infància amb la seua família al costat del volcà Vesuvio, quan el seu avi li contava històries d'este volcà. Amb una decoració acollidora, i un tracte molt pròxim, van decidir vindre a Torrent després d'estar molts anys a Mallorca, on es van conéixer. Van decidir canviar d'aires fa uns anys, escapar dels turistes per a buscar clients als quals poder tornar a veure més vegades, i ho aconseguixen amb un ambient distés, com a la casa d'un amic o de la família.

El truc de Christian i Tanja no és un altre que fer pizzes napolitanes d'elaboració artesanal o una cosa tan rica com un “*saltimbocca”, uns fabulosos entrepans napolitans que es prenen a Nàpols, així com postres casolanes preparades per ells.

Vesuvio és una grata sorpresa per als quals entren per primera vegada, i una experiència repetible per a menjar o sopar a bon preu de dimecres a diumenge de 13.30 a 16.00 i de 19.30 a 23.30.

[Img #14443]

Una gran varietat de pizzes d'estil tradicional per a consumir en local o a casa

L'aroma i els sabors que impregnen la cuina mentre Christian prepara les seues pizzes transporta immediatament a eixos moments especials al costat de la meua família quan era xiquet. Ingredients de primera qualitat i una *massa mare de tres dies que es nota en provar que és de primera qualitat malgrat el preu.

Sorprenen totes, la pizza Marina de 7,50 euros amb Pomodoro, oregano i all, a la pizza Rucolina de 14,90 euros la pizza estrela amb Mozarella for de batega, pesto de rucola, salsitxó ibèric, tomaca al forn, Parmesà Sant Padà i Rucola.

De les 15 pizzes entre les quals triar destaquen també una vegetariana i també una especial per al Dia dels Enamorats en forma de cor. Una opció especial per a anar plegats a menjar o sopar, o si és impossible, demanar-la per telèfon o Just Eat per a celebrar-ho.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.141.31.100

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.