Actualitzada Dijous, 17 de Octubre del 2024 a les 10:02:47 hores

Dilluns, 29 de Gener del 2024
FUTBOL

El Torrent CF derrota a l'Hèrcules i recupera les seues aspiracions d'ascens

Els de Vicente Mir es van fer forts a casa i van dominar tot el partit gràcies als gols d'Araujo en el 43 i Uri en el 71

Victória importantíssima per al Torrent CF, que es va reconciliar amb la seua afició a base de gols. Les crítiques per declarar el partit davant l'hèrcules dia del club es van oblidar ràpidament. Els alacantins arribaven al Sant Gregori en tercera posició davant un Torrent que comença a alçar-se i ja és seté.

Els de Vicente Mir, que solen fer els últims anys molt bones segones voltes, es van posar el vestit de faena i van començar a dominar des de molt prompte. Carpin va donar el primer avís en el minut 10 després d'un servei de córner, i el 25 Boris va estar molt a prop després d'una passada de Zarzo. Els alacantins no podien parar a un Torrent sinó amb faltes carregant-se de targetes grogues.

En el minut 34 els jugadors del Torrent van demanar penal després d'unes possibles mans de l'Hèrcules, però els àrbitres van deixar seguir el joc. Finalment, a base d'insistència va arribar el gol del Torrent CF amb un golàs de Quin Araujo en el minut 43, que va deixar molt tocats als alacantins.

Després del descans, els torrentins van seguir igual de seriosos i centrats en el partit. En el minut 50 avisava una altra vegada des de fora de l'àrea obligant a buidar a córner. El Torrent continuava insistint per a rematar el partit i Vicente Mir va introduir els primers canvis en el minut 60. Entrava Christian Albert i eixia Raúl Ruiz, i poc després Boris eixia per a donar entrada a Salah, i Jorge Ruiz per Javi Zarzo, que va tornar a fer un altre gran partit.

Els canvis van sorgir efecte i en qüestió de minuts els de Mir aconseguien el que buscaven. Uri Jové marcava el segon per als taronges que amarraven els tres punts del Sant Gregori. Els torrentins sol havien de deixar passar el temps, però després de donar eixida a Araujo, que va rebre els aplaudiments des de la graderia, va vindre per sorpresa el gol d'Hèrcules, que va deixar el marcador en un definitiu 2-1.

Amb esta victòria els de Vicente Mir recuperen posicions i ja són setens en el grup, al mateix temps que recuperen les seues aspiracions d'ascens estant ja a 3 punts del cinqué classificat, que dona opció a jugar el playoff per de ascens.