Dissabte, 20 de Juliol del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Juliol del 2024 a les 13:43:31 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 29 de Gener del 2024
POLÍTICA

La Fundació Esportiva Municipal augmenta un 20% els seus pressupostos per a 2024

L'organisme autònom augmenta la seua partida en 492.382,99 euros respecte a l'exercici anterior

La Fundació Esportiva Municipal de Torrent ha aprovat els seus pressupostos per a l'exercici 2024 en la sessió ordinària de la Junta rectora amb un total de 2.745.800,00 €. Uns pressupostos que han comptat amb el suport del govern municipal, format per PP i Vox i de bona part dels representants esportius que formen part de la FDM.
Per a aquest exercici, l'FDM ha vist augmentat el seu pressupost en 492.382,99 € respecte a 2023, degut principalment a l'increment de l'aportació municipal i a una pujada dels ingressos.


En aquest sentit, des de la Regidoria d'Esports s'està treballant en estreta col·laboració amb la fundació per a treballar en àrees clau amb l'objectiu de proporcionar un entorn esportiu de qualitat, que promoga l'activitat física i el benestar de tots els torrentins. Per això, el projecte d'ingressos formulat ha tingut en compte factors com l'augment d'abonats i usuaris, destacant els majors ingressos previstos en la Piscina de la Cotxera i en la Piscina del Vedat.


Entre les línies principals de treball es preveu, en col·laboració amb l'Ajuntament, la millora de les instal·lacions i serveis esportius. De fet, el consistori ha augmentat el pressupost en 378.119,74 €, quedant en una aportació total de 2.217.083,25 €.


Tal com ha assenyalat el responsable de l'àrea d'Esports, Guillermo Alonso del Real, ''Després d'escoltar les necessitats dels veïns de Torrent, volem enfocar-nos en la millora de les condicions de les diferents instal·lacions esportives amb les quals compta el municipi. Un objectiu en el qual portem treballant des que entrem en el Govern''.


Clara mostra d'això, són les obres de renovació de l'estadi Sant Gregori, que avancen a bon ritme després que a principis del mes de setembre es posaren en marxa per a millorar la seguretat i adequar-les a les necessitats dels ciutadans. Cal destacar que s'ha dut a terme una gestió responsable dels recursos que ha permés mantindre un equilibri entre ingressos i despeses sense repercutir en els preus públics contemplats en l'ordenança municipal.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.233.232.160

Encara no hi ha comentaris

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.