Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 24 de Gener del 2024
TEATRE

Imprebis presenta en el Auditori "Hoy no estrenamos"

Tornen més mordaços, més actuals i entranyables que mai, per a presentar-nos a un grup de veïns d'un barri popular qualsevol

Dirigida per Santiago Sánchez, des de la seua fundació en els anys huitanta la companyia IMPREBÍS ha consolidat no sols una marca de producció, sinó el treball conjunt d'un nucli estable d'actors i creatius, compost per més de trenta persones de diferents nacionalitats. El seu treball artístic s'ha diversificat des dels grans textos clàssics fins a la improvisació en viu; des de l'humor més directe fins a la posada en escena dels més influents autors contemporanis. Ara, els mestres de la comèdia arriben a l’Auditori de Torrent per a presentar la seua última obra, HUI NO ESTRENEM.


Fa anys van crear una galeria de personatges i situacions absolutament impressionants en LA CRAZY CLASS, muntatge que també vam tindre ocasió de gaudir en aquest escenari. Ara tornen més mordaços, més actuals i entranyables que mai, per a presentar-nos a un grup de veïns d'un barri popular qualsevol que troba en el teatre un bon reflex de la nostra societat i que veu com els textos de les grans obres teatrals modifiquen i milloren les seues vides.


Poques vegades es pot assistir a una classe d'interpretació com la que imparteixen Carles Montoliu i Carles Castillo, capaces de donar vida a 12 personatges sols canviar un objecte a les seues mans. Ara, a més, incorporen a un nou talent, el jove músic i actor Víctor Lucas. I totbaix la direcció de dos mestres: Michel López -creador a París de la Lliga d'Improvisació Francesa-, al costat d'un dels directors espanyols més premiats i reconeguts, Santiago Sánchez.


La crítica els ha definits com “Una carta d'amor al teatre”, “Un carrusel d'emocions que els aficionats adoren i que els més joves han de conéixer per a estimar el teatre”, “Un aplaudiment al teatre des de l'esquelet, una oda a la víscera i al germen, i a totes les seues formes”. La funció serà el dissabte 27 de gener de 2024 a les 20 h. Entrades a la venda en www.auditoritorrent.com i en les taquilles de l’Auditori (dijous de 17 a 20 h, divendres d'11 a 13 h i des de 2 hores abans del començament de l'espectacle).

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.216.91.26

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.