Dilluns, 16 de Setembre del 2024

Actualitzada Dilluns, 16 de Setembre del 2024 a les 13:46:20 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 22 de Gener del 2024
BENESTAR SOCIAL

Benestar Social presenta la programació de majors per al semestre vinent

L'oferta inclou una varietat d'activitats enfocades a l'activitat física, la salut cognitiva i l'ús de noves tecnologies

La Delegació de Serveis Socials de Torrent, a través de la unitat de persones majors i dependència, ha anunciat la programació d'activitats destinades als majors per al semestre vinent. Seguint la línia reeixida de la programació de l'últim trimestre de l'any 2023, l'oferta inclou una varietat d'activitats enfocades en l'activitat física, la salut cognitiva i l'ús de noves tecnologies.
 

Entre les activitats destacades es troba el programa de Pilates, que després de la seua reeixida implementació en el centre Verge de l'Olivar, s'expandeix amb un nou grup en el centre Bellido. A més, s'oferiran grups de rehabilitació, gimnàstica, i rutes saludables, promovent així un estil de vida actiu i saludable.
 

El programa de prevenció de malalties neurodegeneratives i salut cognitiva continua amb noves xarrades de formació dirigides a pacients i cuidadors. Així mateix, s'impulsarà l'adopció de noves tecnologies i aplicacions mòbils mitjançant xarrades informatives sobre el funcionament de WhatsApp, aplicacions de GVA Salut i prevenció del frau, responent a la creixent demanda per part dels usuaris.
 

Des de l'estiu passat, s'ha implementat la simplificació en l'obtenció del carnet d'usuari dels centres de majors. Ara, es pot recollir en una única gestió, facilitant l'accés a les activitats. "Tot el treball que es fa des de la delegació està pensat pels usuaris", assegura el regidor delegat de l'àrea de Serveis Socials, Arturo García.
 

Per a mantindre's informat sobre les activitats per a persones majors, es convida a enviar un missatge de WhatsApp al 662594180 amb el nom i cognoms, indicant "Alta grup difusió persones majors". D'aquesta manera, els interessats podran estar al corrent de totes les activitats i tallers que es duran a terme en els tres centres de majors.
 

La programació es complementa amb diversos tallers, incloent-hi lecto-escriptura, informàtica, risoteràpia, llibres humans, plàstica i treballs manuals, dibuix i pintura, psicomotricitat, i teatre terapèutic, entre altres. A més, s'ofereixen activitats d'oci i culturals de manera habitual.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.133.144.122

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.