Divendres, 18 de Octubre del 2024

Actualitzada Dijous, 17 de Octubre del 2024 a les 10:02:47 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 22 de Gener del 2024
SETMANA SANTA

Mariola Garrido Penella, nomenada Reina de l'Encontre 2024

L'Auditori de Torrent va acollir l'acte oficial que obri el calendari d'actes de la Setmana Santa torrentina

Mariola Garrido Penella ja és oficialment Reina de la Trobada i Ángel de Resurrecció de 2024. L'Auditori de Torrent va acollir l'acte oficial que obri el calendari d'actes de la Setmana Santa torrentina de 2024. Acompanyada per les seues cambreres Ana García Medina i Carmen Fernández Alcalá, Mariola va viure una vesprada inoblidable amb la presència dels seus familiars i amics així com dels 18 germans i germanes majors de les diferents germanors de la capital de l'Horta Sud.



En aquesta cita també es va nomenar el Germà Major Suprem de 2024 i que enguany ostentarà David Llopis de la germadat de Jesús ante el Sanedrín, germandat que té l'honor d'ostentar aquest important càrrec en la capital de l'Horta Sud.
 

El nomenament va començar amb una recepció a les portes de l'Auditori en la qual el president de la Junta Central de germanors, Jose Vicente Yago i l'alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado van rebre primer a la Reina de la Trobada de 2023 Inma Muñoz Palència que al costat de les seues cambreres es van acomiadar del seu càrrec.
 

El mantenidor va ser el regidor de Benestar Social, Arturo García, pare d'una de les cambreres que va ressaltar la importància d'aquesta figura de la Setmana Santa torrentina i va desitjar el millor per a elles. L'alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado, també va voler dedicar unes paraules a Mariola i va recordar la vinculació de la família de la jove torrentina a les tradicions de la localitat amb paraules d'afecte també per a Carmen i Ana.
 

Durant l'acte també van pujar a l'escenari els germans i les germanes majors de les diferents germandats que van rebre de mans de la reina un detall com a màxims representants de les seues germanors durant aquest 2024. L'acte va finalitzar amb els himnes de Torrent i de la Comunitat Valenciana.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.15.26.135

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.