Dilluns, 16 de Setembre del 2024

Actualitzada Dilluns, 16 de Setembre del 2024 a les 13:46:20 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 17 de Gener del 2024
IGUALTAT

La Casa de la Dona presenta el programa d'activitats per al primer trimestre de 2024

Com a novetat s'ha incorporat aquest trimestre eixides culturals a museus i exposicions a la Comunitat Valenciana

La Casa de la Dona de Torrent comença l'any amb bona dosi d'il·lusió, nous projectes i un ampli programa d'activitats. Xarrades, tallers, eixides culturals i una infinitat de propostes orientades a enfortir i acompanyar a les dones en els seus processos personals, socials i creatius, des d'una perspectiva centrada en la igualtat de gènere i en el benestar integral i col·lectiu.
 

“Des de Casa de la Dona continuem treballant per a oferir una programació dinàmica i variada, pensada a acompanyar a totes les dones, oferint un punt de trobada on aprendre i compartir experiències’’, explica la regidora d'Igualtat, Amparo Chust.



Les activitats, que es desenvoluparan durant els mesos de gener, febrer, març i abril, s'agrupen en sis grans blocs: ‘Creixement personal’, dirigit a enfortir l'autoestima a través de la imatge personal i el benestar emocional; ‘Oci saludable’, conformat per tallers creatius de lectura, pintura o ball, entre altres; ‘Millorar l'estat físic i mental’, amb tallers de dansa o activitats com a pilates;

 

‘Treball de la bretxa digital’, amb propostes encaminades a millorar les competències digitals i de l'ús de noves tecnologies; ‘Visibilització de les dones en la història’ on podran conéixer millor la història de dones que han lluitat per la igualtat dignificant l'art de l'agulla i ‘Dia Internacional de les Dones’, amb un complet programa d'activitats dirigida a reivindicar la igualtat.



Segons ha informat Chust, ‘’com a novetat, Casa de la Dona ha incorporat aquest trimestre les eixides culturals. Es faran visites a museus i exposicions per la Comunitat Valenciana, que s'avisaran amb antelació i amb prèvia inscripció’’. Per a facilitar la conciliació, Casa de la Dona ofereix un servei gratuït de Bebeteca, de dilluns a divendres de 17.00 a 18.00 hores per a menors des dels dos mesos fins als nou anys.
 

Tenint en compte les necessitats de les usuàries, l'equip de professionals ha sigut reforçat per un gabinet de psicologia i un servei d'assessorament legal especialitzat. La inscripció per a totes les activitats està oberta des del dilluns 15 de gener a través del portal d'inscripcions de la web municipal https://inscripciones.torrent.es/ o bé presencialment, a casa de la Dona en horari de matins de 09.30 a 14.30 hores, al Carrer Músic Marià Puig Yago, 8.


La programació completa per a aquest primer trimestre de l'any està disponible en la web municipal i a la Casa de la Dona. També es pot trobar informació sobre les activitats, els cursos i els tallers en les xarxes socials de Casa de la Dona i l'Ajuntament.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.216.83.79

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.