Dijous, 19 de Setembre del 2024

Actualitzada Dimecres, 18 de Setembre del 2024 a les 19:53:44 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 15 de Gener del 2024
MOBILITAT

Utilitzar TorrentBus costarà la meitat durant tot l'any 2024

Una iniciativa que el consistori ja va posar en marxa en 2023, i que permet adquirir un títol de 10 viatges per 3,45 euros

La Junta de Govern Local ha aprovat la reducció fins al 50% del bonobús. Una mesura que compta amb finançament del Ministeri de Transports, que aporta un 30%, i en un 20% per l'Ajuntament de Torrent. D'aquesta manera, des d'aquest mes de gener i fins que en finalitze 2024, el servei municipal d'autobusos, TorrentBus, redueix el preu dels seus títols a la meitat amb l'objectiu de fomentar el transport públic i la sostenibilitat en el municipi.



Una iniciativa que el consistori ja va posar en marxa en 2023, i que enguany renova, podent adquirir-se un títol de 10 viatges, Credibus, de 6,95 € pel preu de 3,45 €. Així mateix, el bitllet individual passaria d'1,25 € a 0,75 €. ''La reducció del cost del bonobús se suma a les accions que des de l'Ajuntament de Torrent s'estan duent a terme en foment per a incentivar l'ús del transport públic, contribuint així a la reducció del trànsit privat i a la disminució d'emissions contaminants'', explica Sonia Roca, regidora de Seguretat Ciutadana i Mobilitat.



Els títols podran adquirir-se i recarregar-se en els estancs habituals del municipi i no tenen data de caducitat. Cada viatge permet transbordar de línia o vehicle dins dels 45 minuts següents a la primera cancel·lació. S'espera que aquesta reducció en el cost del bonobús incentive a més ciutadans a optar pel transport públic, contribuint així a la disminució del trànsit vehicular i millorant la mobilitat a la ciutat.



Una iniciativa que reflecteix el compromís de l'Ajuntament de Torrent amb la sostenibilitat ambiental. En reduir les tarifes del transport públic, s'espera reduir la dependència de vehicles privats, disminuint les emissions de gasos contaminants i promovent un entorn més saludable i sostenible.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
13.58.3.32

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.