Dilluns, 16 de Setembre del 2024

Actualitzada Dilluns, 16 de Setembre del 2024 a les 13:46:20 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 12 de Gener del 2024
BENESTAR SOCIAL

Visita al nou Centre per a persones amb diversitat funcional

El centre que va obrir les portes el 27 de novembre, amb una capacitat de 40 places

L'alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado, acompanyada pel director general del Sistema Sociosanitari i de l'Institut Valencià de Formació, Investigació i Qualitat dels Serveis Socials, José Vicente Anaya i el regidor de Serveis Socials de Torrent, Arturo García, han visitat el nou Centre de Dia per a persones amb Diversitat Funcional de Torrent. Un centre que va obrir les portes el 27 de novembre, amb una capacitat de 40 places i gestionat per l'ALCER Túria, entitat que ha rebut una subvenció directa de la Generalitat per a garantir als usuaris els millors recursos assistencials i una atenció integral i individualitzada adaptada a les seues necessitats.



Aquest projecte havia sigut bloquejat per l'anterior govern autonòmic, a causa de la falta de finançament; no obstant això, fruit de l'estreta col·laboració entre l'Ajuntament de Torrent i el Consell, ara ha sigut inclòs en els acords d'acció concertada en matèria de serveis socials en els sectors d'atenció a persones amb diversitat funcional, infància i adolescència, a persones en situació o risc d'exclusió social pertanyents a col·lectius vulnerables i a persones majors dependents, impulsats per la Vicepresidència Segona i la Conselleria de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge, encapçalada per Susana Camarero, per al període 2022-2026.



L'alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado ha destacat que "aquest centre representa una fita significativa en l'atenció i suport a les persones amb diversitat funcional a Torrent. És un pas important per a garantir que moltes persones reben l'atenció adequada i personalitzada que mereixen. Vull expressar el meu agraïment a ALCER Túria, qui gestiona el centre, pel seu compromís i dedicació en aquest important projecte, així com a la vicepresidenta Segona, Susana Camarero per impulsar que aquest centre estiga obert des del mes de novembre passat".

 

Folgado també ha assenyalat que "Torrent està d'enhorabona i en el futur es veurà reforçat aquest servei amb la construcció d'un Centre de Dia en Parc Central, per a persones majors i en el qual també hi haurà places per a persones amb diversitat funcional, gràcies a la Diputació de València". Per part seua, el regidor de Serveis Socials, Arturo García ha subratllat el "gran impacte que té a Torrent la posada en funcionament d'unes instal·lacions com aquestes, tan beneficioses i necessàries per a les persones més vulnerables del municipi".



L'alcaldessa i el regidor han agraït al director general, José Vicente Anaya el compromís del Consell amb Torrent i amb l'atenció integral i adaptada a les necessitats de les persones amb diversitat funcional. Per això, també han fet extensiu l'agraïment a Alcer Túria pel tracte i els professionals amb els quals compte.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.191.218.227

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.