Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 12 de Gener del 2024
SUCESSOS

Quatre ferits per inhalació de fum en un incendi d'una vivienda per un patinet eléctric

La causa del foc, segons fonts municipals, va començar mentre s'estava carregant un patinet elèctric en la planta baixa de l'habitatge

Quatre persones han hagut de ser ateses per inhalació de fum en un incendi d'un habitatge al carrer Miguel Servet en la finca coneguda com "La finca de l'alcalde" a les 8:32 del matí. La causa del foc, segons fonts municipals ha començat mentre s'estava carregant un patinet elèctric.

 

Les flames s'han propagat per la planta baixa i han afectat les dues plantes superiors pel que han hagut de ser ateses pels serveis mèdics quatre persones, entre elles, la persona ocupant del domicili afectat, que s'ha vist danyat íntegrament pel foc, i els habitants de la primera planta de l'edifici que han sigut desallotjats.
 

La propietària del domicili afectat per l'incendi es trobava sola en el moment del succés. Segons fonts municipals, les persones desallotjades ja han pogut tornar a les seues cases. Després de l'extinció del foc, els bombers han ventilat l'edifici i han permés l'eixida segura de les persones que quedaven confinades en l'últim pis de l'edifici.

 


Fins al lloc dels fets han acudit els serveis sanitaris que han atés a les persones afectades per a després traslladar a l'Hospital General de València dues dones de 44 i 47 anys per inhalació de fum i un menor de 17 anys per una crisi d'ansietat. A més ha sigut atesa per una crisi d'ansietat una dona de 67 anys que ha demanat l'alta voluntària.

 

També l'alcaldessa, Amparo Folgado, ha volgut visitar el lloc de l'incendi i comprobar de primera mà els desperfectes ocasionats pel foc, que de moment, tot a punta que l'ha provocat la càrrega d'un patinet elèctric. S'ha interessat per l'estat de les persones afectades en l'incendi i donar suport en un moment complicat pels afectats. 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.224.55.99

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.