Dijous, 19 de Setembre del 2024

Actualitzada Dimecres, 18 de Setembre del 2024 a les 19:53:44 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 10 de Gener del 2024
SEGURETAT CIUDADANA

La policia Local comença a multar de manera electrònica

Els agents han dit adeu al tradicional butlletí de paper per a pcastigar les infraccions a Torrent

La Policia Local de Torrent ha començat a multar de manera electrònica. Els agents han dit adeu al tradicional butlletí de paper per a castigar les infraccions a Torrent i tramitar atestats. Aquest nou sistema agilitzarà els tràmits de la multa i el seu cobrament.

 

A partir d'aquest any 2024, els agents de la Policia Local disposaran d'una tauleta amb funcions de PDA per a posar multes de trànsit i fer atestats. Es tracta d'equips informàtics portàtils a mode de xicotets ordinadors de butxaca que inclou impressora GPS i internet. Aquest nou avanç millorarà també el procés d'abonar les multes a través de la web de la Mancomunitat de l'Horta Sud.

 

Habitualment és necessari que els agents que patrullen hagen de fer nombroses consultes als qui estan en la central per a recollir o constatar dades de la Direcció General de Tràfic sobre vehicles o persones, com si un vehicle té segur en vigor, quin és el conductor o si aquest és posseïdor de la llicència de conduir necessària, entre altres aspectes.



Amb el nou sistema, els agents a peu de carrer podran accedir a la informació sense haver de passar per la central, tardaran molt menys a omplir els butlletins de sanció, i aquestes passaran automàticament a la base de dades de l'Ajuntament.



Altres ciutats de la Comunitat com Ontinyent i altres de la resta del país com Mérida, Burgos, Oviedo ja han aplicat aquest sistema de multes que millora a més el treball dels agents. A més, l'ús de paper es minimitza i queda limitat únicament en tot el procés a les notificacions de les impressores portàtils dels agents.

 

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.137.178.131

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.