Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 09 de Gener del 2024
SUCESSOS

Detingut el líder d'un grup criminal de venda de cocaïna en Torrent

La Guàrdia Civil de València, en el marc de l'operació "Offvalley", ha detingut a sis persones i investigat a altres dues pels delictes de tràfic de drogues i blanqueig de capitals

Detingut a Torrent el líder d'un grup criminal dedicat a la venda de cocaïna. La Guàrdia Civil de València, en el marc de l'operació "Offvalley", ha detingut a sis persones i investigat a altres dues pels delictes de tràfic de drogues i blanqueig de capitals.

L'operació es va iniciar quan els investigadors van detectar un increment del consum de cocaïna en la localitat de Catadau. Les perquisicions, que no van resultar senzilles per les mesures de seguretat preses pel grup criminal, van permetre localitzar al líder d'aquesta organització a Torrent.



Després de l'entrada i registre en tres domicilis de Torrent, un a Catadau i un altre a Burjassot, els agents van localitzar dos laboratoris per a la preparació d'aquesta substància al costat de 860 grams de cocaïna, 4.000 grams de cafeïna i nombroses pastilles per a combatre la disfunció erèctil utilitzada com a substància de tall, una arma curta detonadora (de salva), 21.000 euros en metàl·lic i tres vehicles d'alta gamma.


Els agents de la Guàrdia Civil van procedir a la detenció dels implicats el passat 12 de desembre quan es va arrestar a tres homes, dos d'ells colombians i un cubà, d'entre 42 i 71 anys; tres dones, dues d'elles colombianes i una espanyola, d'entre 39 i 55 anys.

 

També es va investigar a dos homes, un colombià i un altre cubà, de 41 i 60 anys. A tots se'ls atribueixen els delictes de tràfic de drogues, blanqueig de capitals i pertinença a organització criminal. Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 1 de Picassent.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.137.166.255

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.