Dilluns, 16 de Setembre del 2024

Actualitzada Dilluns, 16 de Setembre del 2024 a les 13:46:20 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 09 de Gener del 2024
SANITAT

Sanitat recomana la vacunació del personal dels centres educatius

La conselleria a més recomana que davant símptomes menors és recomanable la utilització de màscara, i si hi ha altres símptomes no assistir al centre

La Conselleria d'Educació, Universitats i Ocupació i la Conselleria de Sanitat han realitzat una sèrie de recomanacions als centres educatius no universitaris de la Comunitat Valenciana per a evitar la transmissió de virus respiratoris a les aules després de les vacances de Nadal.



Davant la situació epidemiològica actual i l'increment de casos de grip i d'infeccions respiratòries agudes (IRA), les Conselleries d'Educació i Sanitat han indicat als centres escolars, a través d'una circular, la importància de reforçar les mesures preventives en els entorns educatius per a disminuir, en la mesura més gran possible, la transmissió i la incidència de virus respiratoris.



En aquest sentit, es recomana que se seguisquen algunes mesures de prevenció com la vacunació enfront de la grip i SARS-Cov 2 a tot el personal docent i auxiliar de l'entorn educatiu i que mantinga contacte amb l'alumnat.
Davant símptomes menors de malaltia respiratòria aguda (tos, esternuts, mucositat nasal ...) és recomanable la utilització de màscara en alumnes, professors i personal auxiliar. Si es tenen altres símptomes com a febre per damunt dels 38 graus, malestar general o dificultat respiratòria es recomana no assistir al centre educatiu.

 

A més, en la circular s'ha insistit en la importància de la higiene de mans mitjançant una rentada sovint amb aigua i sabó o amb solució hidroalcohòlica, així com evitar tocar-se el nas, els ulls, la boca o la màscara. Finalment, s'ha recomanat als centres educatius que ventilen de manera natural les aules i àrees d'alta interacció social, mantenint una temperatura adequada.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.218.135.199

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.